Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/2/13

La Constitución española ja consagra el dret a un habitatge digne

La Constitució espanyola aprobada l'any 1978, i a l'article 47, especifica i consagra el dret de qualsevol ciutadà de l'Estat espanyol a gaudir d'un habitatge digne. I és més, perquè pel que fa a Catalunya, encara tenim, per a més INRI, l'article 26 de l'Estatut d'Autonomia que també consagra aquest dret inalienable.
I als politics que els importa l'angoixa i el dolor dels desnonats!. La Constitució i l'Estatut als politics els hi rellisca. 
Només la utilitzen i la proclamen i la remenen quan els interessa a ells. Com poden, els politics espanyols i els catalans, anar-se'n a dormir tranquils cada dia sabent que molts ciutadans han perdut la seva casa o l'habitatge com a conseqüència d'una crisi econòmica que han originat els bancs, les financeres, els especuladors, els defraudadors i evasors, i la irresponsabilitat i incapacitat politica i de gestió dels politics?.
A les darreres 24 hores decenes de milers d'espanyols i de catalans han sortit als carrers de nombroses ciutats protestant amb energia, i més que cabrejats, contra la secta dels politics d'ací i d'allà, reclamant que ja n'hi ha prou de tanta mediocritat i merda politica, i de tanta manca de sensibilitat dels poders públics enfront del dolorós i estigmatitzant drama que viuen milers de families que han perdut l'habitatge, i de més de dos milions de families que no tenen cap ingrès econòmic perquè tots estan a l'atur.
 Qui ens està governant?. Quina mena de politics tenim?. Per què no són denunciats massivament i col.lectivament per la societat en conjunt davant dels tribunals per trepitjar i enfotre-se'n de la mateixa Constitució?. 
De què cony serveix tenir un Estatut de Catalunya i una Constitució espanyola, si els politics són els primers en no respectar-ho ni complir-ho?. 
Els politics parlen de la creixent desafecció de la societat envers els politics. I doncs, que potser encara es pensen que tenim d'anar a donar-los les gràcies...., de què van, si són uns inútils mediocres.

1 comentari:

Dasein ha dit...

La Constitució estableix també (no recordo exactament quin article) que l'estat ha de faciliar l'accés dels treballadors als mitjans de producció. Aquest article va ser promogut per un falangista anomenat Licinio de la Fuente amb l'objectiu de limitar la gran propietat privada dels mitjans de producció i que aquesta etsigués repartida de manera més equitativa. Mai se n'ha fet cap cas.