Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/2/13

Fordow, la planta nuclear iraniana que ha patit una mega-explosió

Ubicació de la planta nuclear soterrada de Fordow al desert iranià
Segons que ha informat la corresponsal Rachel Avraham des de unitedwithisrael que s'ha fet ressó d'unes declaracxions fetes per Reza Kahlili, un ex espia de la CIA, recentment s'ha produït una fortissima explosió a les instal.lacions soterrades de la planta nucelar de Fordow, situada al desert de l'Iran, que s'ha pogut sentir a tres milles de l'epicentre de l'explosió, com si talment s'hagués produït un terratrèmol de forta intensitat.
En el moment de produir-se la fortissima deflagració a l'interior de la muntanya hi treballaven 240 persones que van quedar atrapades.
Tot i que el règim fascioislàmic dels ayatollahs han negat que s'hagués produit un accident a la planta de Fordow, els serveis d'inteligència d'Israel sí que han confirmat els fets en declaracions fetes a Arutz Sheva. Sembla que el mortal i destructiu accident es va produir fa cosa de sis o set dies, tot i que no ha trascendit fins ara degut a l'hermetisme informatiu del govern d'aquell país islàmic.
Kahlili ha dit que el complexe de Fordow és un centre d'enriquiment d'urani en estat avançat, i es calcula que a l'interior estan en funcionament 2.700 centrifugadores (segurament que ara ja no funcionen), calculant-se que és la segona instal.lació nuclear més important de la dictadura islàmica iraniana.
Fordow, situada a l'interior d'una muntanya del desert, està a prop de la ciutat de Qom.