Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/2/13

Antonio Muñoz Molina, escriptor andalus, guanya el premi Jerusalem

L'escriptor Antonio Muñoz Molina
Felicitats sinceres a l'escriptor andalús Antonio Muñoz Molina per haver guanyat el Premi Jerusalem (Jerusalem Prize for the freedom of the Individual in Society) que s'atorga cada dos anys durant la festa internacional del llibre que se celebra a la capital d'Israel, i que avui, dia 10, ha sigut inaugurada i que estarà oberta fins el proper dia 15 que serà clausurada.
Desgraciadament sempre que Israel és noticia, encara que no sigui per raons militars, de lluita contra el terrorisme islàmic o per raons politiques, també salta a les pàgines dels diaris per a ser atacat encara que sigui per uaa activitat eminentment i estrictament cultural i/o literària. 
En aquest cas, i com era d'esperar al tractar-se d'Israel, es tracta d'un grupet de personatges pseudo intelectuals que perversament es creuen que per si mateixes i per mèrits (quins mèrits?) ja tenen la capacitat i l'autoritat per capgirar voluntats i iniciatives, i intentar boicotejar l'acte de lliurament del Premi literari Jerusalem a l'escriptor andalús que enguany ha guanyat el premi. 
Aquesta mena d'intelectuals sectaris volen expressar el seu rebuig a les politiques del govern d'Israel. Aquesta gent, és tan curta de mires, que sembla que ignorin, o volen ignorar, que un dels pobles i/o països del món que al llarg de la història ha donat a la humanitat més premis nöbel, iha sigut precisament el poble jueu, Israel.
Sovint aquestes actituds, sovint camuflades sota la hipòcrita màscara dels Drets Humans o d'humanitarismes estúpids, responen més a frustracions i incapacitats dels qui les promouen que a cap altra cosa. Què més voldria Espanya, la mateixa Catalunya i molts països europeus, i no cal dir la majoria de països islàmics, que semblar-se encara que fos una miqueta al democràtic Israel. 
Què més voldrien quei tenir la seva capacitat de treball i d'innovació que té aquest petit país envoltat d'enemics incults, ignorants tot i que molts d'ells estan carregats de petrodòlars que només enriqueixen els seus governs despòtics.
Felicitats, repeteixo, a Antonio Muñoz Molina pel premi que li han atorgat des d'Israel, i per no cedir a les estupideses d'aquest grapadet de pseudo intelectualoides sectaris.
Addenda.- Premi Jerusalem.