Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/2/13

Tarragona al capdavant de l'espiral imparable de l'atur laboral. Mariano Rajoy i Rubalcaba haurien de ser defenestrats d'una punyetera vegada

Avui s'han fet públiques les fatídiques i alarmants xifres de l'atur a Catalunya i al conjunt de l'Estat espanyol. Un cop més la xifra s'engreixa fins añls 661.817 aturats a Catalunya (14.861 aturats més que fa just un mes), i a Espanya la xifra ha pujat globalment fins als 4.980.778 ciutadans que no tenen feina (132.055 aturats més que fa un mes). 
Desgraciadament, Tarragona encapçala l'increment de l'atur a Catalunya amb uns 2.660 nous aturats, segons que informa Tarragonaradio.cat.
I malgrat aquesta sagnia social i laboral imparable i que no para d'incrementar-se deixant a desenes de milers de families, com qui diu, amb una mà al davant i amb l'altre al darrera, els fastigosos politics esquitxats pels escàndols financers, siguin del PP o del PSOE, continuen amb les seves batalletes acusant-se uns als l'altres, però sense dir la veritat, tota la veritat de les escandaloses xifres de diner negre que es maneja a esquenes de la justicia i de la societat. Foten repugnància.
No es mereixen la més minima consideració ni respecte. Són tan mediocres, i estan tant aferrats al poder, que es pensen que ho poden fer tot, dir-ho tot i fer de la mentida i de la manipulació els arguments vàlids per a governar i per a perpetuar-se com a piranyes de la politica. 
Si Mariano Rajoy, Rubalcaba i tota la colla de politics que els hi riuen les gràcies fotessin el camp d'una punyetera vegada, els ciutadans, ajudats per la justicia, podriem començar la neteja a fons del Congreso de los Diputados i podriem tancar en pany i clau d'una puta vegada la gàbia de grills del Senado Español que no serveix per a res. En tot cas, només serveix per a alimentar a un grapat més de politics de tercera o quarta fila.
El problema és la mediocritat que arroseguen la gran majoria de politics. Tanta és la seva mediocritat, que malgrat els recents i escandalosos aconteixements i les demandes de la societat que, refiats i confiats, els van votar en el seu dia, i ara els demana que pleguin, s'enroquen i es neguen a fotre el camp. Tota aquesta colla de politics inútils, inhumans i insensibles hauria de ser defenestrada el més aviat possible pel bé de Catalunya i d'Espanya. (La premsa internacional i el pudrimer politic espanyol).
Addenda.- Financial Times.