Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/3/13

A Catalunya la consulta sobiranista és, actualment, la màxima prioritat per a la societat catalana?. Els politics catalans n'estan convençuts?

Artur Mas i Oriol Junqueras segellant el pacte
De patètic i esperpèntic es pot qualificar sense cap mena de rubor l'anomenat pacte de govern que diuen que van signar, no fa pas gaire, els de CiU i els d'ERC. 
Si no són ni capaços de posar-se d'acord en una simple pregunta, sí, simple, molt simple, com poden aquests politics, Artur Mas i Oriol Junqueras, pactar altre assumptes de govern que afecten molt directament el dia a dia de tots els catalans?.
Els d'ERC deixeu de perdre el temps amb el vostre nou logo identitari... que pel resultat final obingut no calia tanta parafernàlia ni tanta publicitat mediàtica. Els màxims dirigents d'ERC, a més de pensar les 24 hores del dia amb la consulta sobiranista, potser que també, encara que sigui de tant en tant, es preocupin dels neguits reals i pertorbadors que afecten molt directament a milers, a desenes de milers de families catalanes. 
La crueltat de l'atur que rosega les vides dels aturats i de tantes families que tenen tots els seus membres a l'atur, i molts fins i tot ja ni cobren el subsidi, hauria de ser en aquests moments tant critics i dolorosos per a la societat la màxima preocupació dels qui tenen a les seves mans les regnes del govern de Catalunya. Seria molt interessant, interesantissim, que si ja no s'està fent, que es faci amb urgència un sondeig d'opinió pel que fa a la gestió del Govern i del pacte CiU-ERC per a resoldre els problemes i pel que fa a la consulta sobiranista.
Estic convençut que tot plegat acabarà amb un gran bluffff, i amb una terrible frustració dels catalans.
És actualment, la consulta sobiranistaa, la màxima prioritat de la societat catalana?. 
N'estic segur que el mateix Govern i els politics en general, es quedarien sorpresos al comprobar que la consulta passaria a la cúa de les prioritats socials dels catalans. I per cert, ja veurem com acabarà aquest pacte CiU-ERC que cada cop s'observa més afeblit i dubitatiu, si finalment els del PSC-PSOE, amb el Pere Navarro al capdavant, fan un gest i s'afegeixen al joc de la governabilitat de Catalunya.