Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/3/13

El Corralito Español cada dia està més a prop dels petits estalviadors

Cristobal Montoro hauria de plegar o ser cessat per Mariano Rajoy
El Cercle Català de Negocis alerta d'un més que possible Corrallito Español i que afectaria especialment als petits estalviadors, segons que també informa Vilaweb.cat en la seva edició d'avui.
I per si l'alerta de Vilaweb no és suficient per alertar als ciutadans, el diari digital en llengua castellana Vozpopuli.com decididament i amb tota la fermesa que requereix la situació, també posa en clara evidència la irresponsabilitat del ministre d'hisenda espanyol, Cristobal Montoro.
Vozpopuli és contundent al qualificar al ministre Montoro d'impúdic i d'insolent. Fa just tres mesos que ha començat la cursa del segon any de govern del PP presidit per Mariano Rajoy, i altra vegada també ha començat amb mentides i manipulacions pel que fa a la dura i severa realitat social i econòmica que travessem, en conjunt, els pobles i territoris d'Espanya. 
Mariano Rajoy, l'any  2012, va incrementar  l'IVA en 3 punts
L'any passat els repetits incompliments de les  promeses fetes pel PP durant la campanya electoral van ser d'escàndol.
Les mentides es van anar succeïnt una rere l'altra, i sembla que aquest any 2013 la dreta pura i dura que governa des de Madrid, porta la mateixa trajectòria de falsedatrs, manipulacions i escarnis envers els ciutadans.
Amb aquests rastrers arguments el PP va enganyar a una part molt important de la població que els van votar creient-se les mentides, tot i que en tan sols un any, els del PP han perdut molt de suport social. I només ens falta les barbaritats del ministre de l'interior, Jorge Fernandez Diaz amb les ordres que ha donat a la policia nacional per a desactivar la PAH. La evident involució politica provocada pel PP en només 16 mesos de govern, va acompanyada per unes politiques socials i econòmiques que atempten escandalosament i greument a les classes mitja i treballadora.
Potser per això, entre altres raons, una enquesta de Simple Logica, del grup Gallup a Espanya, i que s'ha fet pública avui, ja reflexa el cansament i desencant de la societat envers els politics. Els socialistes i els populars, tots dos junts, només sumarien el 52% dels vots emesos en cas de celebrar-se ara eleccions generals. A més, aquesta enquesta o sondeig d'opinió, també deixa ben clar que menys del 50% de l'electorat, cansat i fart de tanta politica mediocre i de tanta corrupció que ho empastifa tot, encara tindria el valor d'anar a votar.
A mi, però, que ningú m'esperi a peu d'urna, perquè perdria el temps inútilment, es cansaria d'esperar.