Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/3/13

El Parlament de Catalunya i el Congreso de los Diputados, retalleu-los

Retalleu d'una vegada i per totes les dues olles de grills: la de Catalunya i la d'Espanya.
Retalleu d'una punyetera vegada el 50 per cent de diputats al Parlament de Catalunya i al Congreso de Diputados espanyol i, de retruc, tanqueua pany i clau definitivament el Senado espanyol per inútil, inservible i totalment inoperatiu.
Ens estalviariem un bon grapat de milions d'euros anuals que ja ens fan molta falta per a resoldre problemes molt més urgents que els d'alimentar a tanta fauna politica inepta. Per cert, encara no hem vist a cap politic fent cúa per a dinar a un menjador social.
Pel que sou capaços de fer els politics , els d'ací i els d'allà, amb la meitat de diputats n'hi ha prou i massa, perquè fins i tot encara en sobrarieu i ningú els trobaria a faltar.
Ja n'hi ha prou de politiques vergonyoses que no resolen els problemes reals dels ciutadans, de la societat en el seu conjunt. Només sabeu escanyar als treballadors retallant any rere any les nòmines, les pagues extres, eliminant el pagament de les hores extres, retallant de l'àrea d'ensenyament globalment i de la sanitat pública. 
Retalleu, els politics, els vostres sucosos sous i elimineu d'una punyetera vegada i per sempre els substancials complements quye cobreu. 
Renuncieu a tants privilegis i baixeu al nivell del poble que us ha votat sovint per ignorància i quasi sempre per bona fe i enganyats.
Què fàcil que deu ser predicar des de l'escó o des de qualsevol despatx oficial amb la panxa plena i la butxaca ben alimentada, mentre els menjadors socials cada dia no donen l'abast per donar aliments a milers de ciutadans que han d'anar pel carrer, com qui diu, amb una mà al davant l'altre al darrere.
No us fa vergonya?, no sentiu ni un minim de vergonya els de la secta politica?. No, no us cau la cara a troços perquè les teniu de ciment armat. Us heu acostumat tant a anar pel carrer fent hipòcrites rialles, abraçant falsament als ciutadans quan s'atansen les eleccions, que heu perdut del tot el sentit de la realitat. 
Plegueu d'una vegada. Convoqueu noves eleccions generals i catalanes, perquè el poble n'estem tips de tans escàndols i de tanta mediocritat en la gestió dels assumptes públñics que són els que realment interessen al ciutadà, i no les vostres escandaloses picabaralles de partit, sectàries i repugnants..
Addenda.- Ni la Comissió Europea se salva de la crema. El fracàs de la UE està cantat.