Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/3/13

Joan Basora un tarragoní que s'enfronta a la reusenca Victòria Forns

El conflicte politic al si de Convergència Democràtica de Catalunya a Tarragona per a decidir qui serà el candidat a l'alcaldia de la ciutat l'any 2015, no ha fet altra cosa que començar.
Joan Basora, president local de CDC a Tarragona
 El tarragoní Joan Basora que fou elegit president local de CDC a Tarragona quasi per unanimitat, ha expressat la seva intenció i desig d'encapçalar la llista electoral de les properes eleccions municipals.
Si la seva candidatura prospera permetria substituir a la reusenca Victòria Forns que va ser la cap de llista l'any 2011, i que durant aquests dos darrers anys ha decebut en múltiples ocasions no ja al seu pròpi partit i militància, sinó que també ha decepcionat i molt als tarragonins en general.
De fet, els tarragonins, fa dos anys, ja no van acceptar de bon grat que la Victòria Forns, nascuda a Reus i amb sòlids vincles familiars i afectius amb la veïna ciutat, fos qui encapçalés la llista electoral de CDC com a candidata a l'alcaldia de Tarragona. 
Victòria Forns, aleshores, no va ser capaç ni de mantenir els 8 regidors que CiU tenia a l'anterior legislatura, perdent-ne un i quedant reduïda la representació de CiU a l'ajuntament a 7 regidors.
Pel que he pogut sapiguer, tant a CDC com a UDC de la ciutat en principi no estarien a hores d'ara d'acord en les aspiracions de la Victòria Forns que ja ha manifestat les seves intencions de tornar a ser la cap de llista.
Si la federació nacionalista a nivell local de Tarragona desitja millorar els resultats electorals l'any 2015, crec que l'elecció com a candidat a l'alcaldia de Joan Basora hauria de ser la prioritària, i que l'enfrontament intern que es pugui produir durant els propers mesos entre els dos candidats, es pugui resoldre sense que tinguin d'intervenir l'Oriol Pujol i altres màxims responsables de CDC a nivell nacional com ja va passar fa dos anys.
Aleshores la Victòria Forns, un cop celebrades les eleccions municipals, es va entestar en pactar amb el PP per a arrabassar l'alcaldia al socialista Josep Fèlix Ballesteros. Els intents de pacte CiU-PP van ser abortats, com he dit, des de Barcelona.
Tornaran a repetir el lamentable espectacle d'ací a dos anys?.