Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/3/13

Kim Jong Un, aquesta mena de bola de carn greixosa de Pyongyang

Els déus del comunisme despòtic i salvatge s'han desfermat diabòlicament a la Corea del Nord, encarnant-se en la bola de carn greixosa, repugnant i fastigosa del déu efímer nordcoreà Kim Jong Un. El comunisme té aquestes coses. Sempre aplasta el poble que diu que defensa, és a dir, al seu pròpi poble sota la bota de la dictadura més descarnada i cruel que hom es pugui imaginar. 
Els 70 anys de la bestial dictadura comunista a Russia, o a la Xina on encara s'aguanta, són clars exemples del que dóna de si el comunisme pel que fa en benefici dels ciutadans. 
El comunisme, com el feixisme, reverteix els papers, i el ciutadà esdevé un simple número, un simple súbdit del partit i de l'èlit politica monolitica.
En nom del partit, doncs, i en aquest cas concret de la diabòlica nisaga familiar del dèspota líder nordcoreà actual, aquest govern absolutista que nega qualsevol bri de llibertat al seu poble, s'atrreveix a amenaçar en desencadenar la guerra, fins i tot nuclear, contra els veïns del sud i també contra els Estats Units d'Amèrica. Els americans hauran de tenir molt present en aquests moments la terrible experiència que van patir a Pearl Harbor. Des de Washington es badarà un cop més, i donaran la primera oportunitat d'atacar al dictador coreà?.
Aquest govern presidit pel dictador Kim-Jong Un superb i arrogant, hauria de se aplastat sense cap mena de misericòrdia ni coimpassió en cas que realment desencadeni la guerra, una guerra que podria molt bé arrossegar a molts altres països.
Sigui com sigui, en cas que les provocacions i amenaces dels comunistes coreans persisteixin i pugin de to, doncs caldrà ser els primer en colpejar-los severament. Diuen que qui colpeja primer, colpeja dues vegades. I és que, el conjunt de la humanitat no es pot permetre el luxe de veure's implicada en una guerra que pot provocar un brutal i simple dictador pertorbat i embogit. Destruir la nissaga del dictador i el règim cruel que presideix, hauria de ser una prioritat de totes les nacions, si més no, democràtiques.
No vull acabar aquest post sense expressar la vergonya que sento i experimento sabent que precisament sigui un tarragoní, Alejandro Cao de Benós, l'ambaixador de Corea del Nord per a Europa, representant d'un govern tirà, d'una dictadura aberrant i perversa que té segrestat el seu poble des de fa decades. Sento autèntica vergonya i fàstic. Un tarragoní representant de Corea del Nord, un pais d'esclavatje i de mà d'obra ultra barata. Repugnant i repudiable.
Addenda.- El Pais.