Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/3/13

La Unió Europea actual ja ha caducat, i ja no ens serveix per a res

Beppe Grillo
Desafecció envers la Unió Europa?, no!, desafecció no, més aviat fàstic i repugnància. El Moviment 5 Estrelles de Beppe Grillo a Itàlia i Syriza a Grècia, de moment, són uns fenomens eminentment socials i de base que només marquen el començament del que passarà a Europa, al si d'aquesta Europa dels rics, dels pocavergonyes i dels especuladors que empobreixen dramàticament, i amb una perversió politica mai vista, a desenes de milions d'europeus.
Espanya i Portugal seran, han de ser forçosament i per necessitat, els propers països d'aquesta podrida Unió Europea que ajudaran, sortosament, a trencar més motllos d'aquesta vella i inútil Europa que ha oblidat als seus fills que l'han fet gran i prospera amb el seu treball i tenacitat al llarg dels anys.
Aquesta Unió Europea no és la nostra Europa. No és l'Europa dels pobles. No és l'Europa social. És l'Europa d'un grapat de politics, de banquers, d'especuladors i de lladres. 
El que està passant a Espanya i a Catalunya amb tanta corrupció, no és més que un clar simptoma de la brutal degradació politica que ens està ofegant brutalment.
No, un cop més, a aquesta Unió Europea que margina i arracona als europeus. L'any 2014 hauria de ser l'any de la revenja social i popular contra aquesta UE, i la millor manera de venjar-nos de les actuals politiques serà, sense cap mena de dubte, la massiva abstenció electoral o bé, votar a tots els Beppe Grillo i a totes les Syriza que sorgeixin poer arreu d'Europa.
Els europeus ens hem de calçar ben calçats i plantar cara a tanta incapacitat politica que ens ha governat, i que encara governa els destins de la UE durant els darrers anys i actualment. Ja no serveixen els instruments vells i per tant els tenim de tirar a la brossa i destruir-los. 
El poble, pel que fa a Espanya i a Catalunya en concret, ja està fart i tip, estem farts i tips, dels dos governs que hem de suportar que ens esclavitzen amb les seves retallades bestials de sous, en sanitat, en ensenyament, en cultura, en investigació, i amb un atur sense precedents, que ni en temps de la dictadura de Franco va ser, ni de lluny, ni tan escandalós ni tan vergonyós i inhumà.
És, doncs, necessàriament imprescindible una Nova Europa, l'Europa dels pobles, l'Europa social el més aviat possible, i el proper any 2014 ens oferirà una gran oportunitat per assolir-la tot destruïnt l'actual vella i antisocial Europa..