Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/3/13

Méteo Setmana Santa 2013, una setmana amb el temps força revoltat


Amb la Setmana Santa, enguany, tanquem el mes de març, aquell mes que la dita popular ja en diu Març Marçot mata a la vella i a la jove si pot. Jo no recordo cap Setmana Santa que durant els set dies, en cap d'ells, no hagi plogut, fet vent i hagi desmanegat més d'un any les processons dels divendres sant.
I enguany, com no podia ser d'altra manera, la previsió meteorològica per a la setmana es presenta molt insegura (veure el mapa gif). Des d'aquest enllaç-servmet es pot fer el seguiment de la informació meteorològica facilitada per TV3 a nivell municipal d'arreu de Catalunya per als propers 8 dies.
La previsió méteo per a Tarragona la podem coinsultar des d'aquest altre enllaç-Tarragona. I la informació méteo per al conjunt de la comarca dita del Tarragonès ho podem fer des d'aquest altre enllaç-Tarragonès.
 Pel que fa a la meteorologia que es preveu a nivell de la Peninsula Ibèrica per a tota la Setmana Santa 2013, els qui ho desitgin poden consultar-la des d'aqui.
Per als qui tinguin l'oportunitat d'anar al Pirineu a esquiar, i en concret a les pistes d'Andorra, la informació meteorològica i d'altres informacions d'interès del Principat es poden consultar des d'aquest enllaç-Andorra. I per als esquiadors i per als amants incondicionals de la muntanya, des d'aquest interessant enllaç es pot tindre informació de les previsions meteorològiques als sistemes muntanyosos de la Peninsula Ibèrica.
Addenda.- PrevisionMeteoEuropa-interattive. Per cert, el proper dimecres, dia 27 de març, a les 9,28 hores UTC (10,28 hora oficial), serà Lluna Plena, la primer lluna plena de l'equinocci de primavera que sempre coincideix amb la Setmana Santa.
EL TEXT INDICATIU
Pronòstic del temps per a Tarragona - Meteograma