Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/3/13

Tarragona obre la porta als vaixells de l'armada americana, US-Navy

Portaavions USA al port de Tarragona
L'Ajuntament de Tarragona, en la darrera sessió plenària, ha rebutjat la moció presentada per l'únic regidor (en aquest cas regidora) d'IC-V que els comunistes van obtenir a les eleccions municipals de fa quasi dos anys.
La proposta no va prosperar gràcies als vots en contra de CiU i del PP i de l'abstenció del PSC-PSOE.
La moció proposava que l'Ajuntament vetés la presència de vaixells de l'armada nordamericana, US-Navy, al port de Tarragona, tot al.legant que els tarragonins, fa temps, es van manifestar en favor de la pau. 
Per la pau hi estem majoritariament tots els tarragonins i els que no són tarragonins, faltaria més. Estar a favor de la pau no és exclusiva, ni de lluny, dels pijoprogres, fins aqui podria arribar l'arrogància d'aquesta gent.
La regidora d'IC-V a l'ajuntament de Tarragona, Arga Sentís, que no ens vingui ara dient-nos que ha descobert la sopa d'all, tot intentant-nos tocar la fibreta sentimentaloide de la pau i demés entremesos que són pròpis del grapat de patums pijoprogres que tenim a Catalunya.
Jo, si en aquests moments tingués l'oportunitat, li preguntaria a la regidora d'IC-V el perquè el seu partit o coalició, o el que sigui, encara no ha denunciat els crims contra la humanitat que s'estan cometent a Siria, o com és que no han denunciat obertament i també a bombo i plateret les sentències de mort que ja s'han executat a la medieval Arabia Saudita fa cosa de tres dies.
Arga Sentís, regidora d'IC-V a l'Ajuntament de Tarragona
Com és que les patums antibel.licistes pijoprogres que sempre estan disposades a defensar la pau, o això diuen, no van condenar quan era d'esperar que ho fessin els crims en nom de l'islam que es van cometre a Mali durant l'ocupació de gran part d'aquest país africà pels bàrbars islamistes d'Al-Qaida?.
Es que no savieu que aquells criminals van torturar ciutadans i els van mutilar membres del cos, i d'altres fins i tot van ser assassinats en nom d'aquest religió, mentre els pijoprogres de Catalunya, inclosos vosaltres, us heu mantingut callats covardament. I de la criminal repressió contra el poble pel règim islamista dels Germans Musulmans a Egipte, tampoc en dieu res, tampoc ho denuncieu?.
És que per a vosaltres la pau és sectària, vull dir..., sel.lectiva?. Deixeu-vos de populismes de pa sucat amb oli, perquè entre els folcloristes-xiruqueros d'esquerres d'IC-V i l'olla barrejada sociològica-ideològica de la indigerible CUP, Catalunya va però que molt mal servida per desgràcia de la gran majoria de catalans.
El que és incomprensible és l'abstenció del grup del PSC-PSOE, que és precisament qui governa la ciutat. No deixa de ser si més no curiós que els partits politics, per una banda critiquin l'abstencionisme electoral, i per l'altra que ells, quan els hi convé i els hi rota, la utilitzen a discreció.
I per acabar voldria tenir un record a la intervenció de les forces armades i de la US-Navy en particular a la Segona Guerra Mundial. Molt possiblement que sense la seva intervenció i ajuda a hores d'ara, i des de faria molts anys, tots seriem de grat o no uns perfectes nazis.