Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/3/13

Tayyip Erdogan compara el sionisme amb el feixisme. I l'islamisme?

Recep Tayyip Erdogan, el turc
Si el sionisme és feixisme, l'islamisme és nazisme pur.
Recep Tayyip Erdogan va parlar de l'islamofòbia en una conferència que va donar a Viena, tot acusant al sionisme de feixisme, i a Occident de no esforçar-se per comprendre la cultua d'altres. 
Vaja, l'Erdogan, el turc, torna a utilitzar l'arma que sembla que a l'islam i als islamistes els hi surt gratis i els dóna resultats. Em refereixo a anar sempre per la vida com que són les victimes de tot i de tots. Està clar que per a ells islam i victimisme van lligats, sempre aferrats com dos pops inseparables. Hipòcrites!.
L'Erdogan, el turc, s'oblida maliciosament i perversasment del brutal i cruel nazi-islamisme que viu el món actual, mentre acusa al sionisme de feixista. Baja, Erdogan, el turc, ens vol vendre estúpidament que el sionisme és igual a feixisme, tot i que pel que sabem tots, el sionisme encara no va assassinant pels carrers i places de ciutats i viles d'arreu del món als musulmans pel sol fet de ser-ho.
Erdogan hauria de saber a aquestes alçades que precisament és l'islam qui s'emporta el Premi Nöbel de la mort i de la destrucció al més pur estil nazi i a nivell mundial. En cap pais cristià o de cultura judeocristiana, ni fins tot al mateix Estat d'Israel, s'assassina i/o es degollen musulmans o es destrueixen i incendien mesquites. 
És tot ben bé al revès. És en nom de l'islam, d'aquesta ideologia o religió totalitària i feixista, que han mort assassinades desenes de milers de persones de confessió cristiana, jueva, hunduista, budista, etc. simplement per ser-ho.
Islamistes saludant al més pur estil nazi
 És en nom de l'slamonazisme que es cremen i destrueixen esglésies, sinagoges i temples d'altres confessions. La brutalitat religiosa-ideològica de l'islam, només és comparable amb la ideologia totalitària del nazisme en la seva més pura expresió.
Erdogan va parlar d'islamofòbia..., per fotre's a riure. Com es pot no ser islamofòbic en les circumstàncies actuals i davant de les atrocitats que s'han comès i es continuen cometen en nom de l'islam?.
Deixem-nos d'històrietes de les aliances de civilitzacions, de multiculturalismes i de diàlegs interreligiosos i demés entremesos indigestos, que no fan altra cosa que pervertir la crua realitat que viu el món, i alhora amagar les atrocitats que per arreu es cometen en nom de l'islam.
Addenda.- Els egipcis estan farts del tràfic d'armes i de drogues dels terroristes islàmics de Hamàs.