Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/3/13

Unió Europea?, no, gràcies; si fins i tot destroça i devora els seus fills

La Unió Europea s'hga convertit en un espantall, en una caricatura esperpèntica de si mateixa. És la Unió Europea de l'espoli social.
La Unió Europea d'avui ja està massa podrida i incapacitada per dirigir els destins dels més de 500 milions de ciutadans del conjunt de països que la configuren.
Som encara ciutadans, o ja ens hem convertit en súbdits de l'Alemanya demoòcratacristiana i despòtica de la Merkel i del seu tenebrós ministre d'economia?.
La Unió Europea devora àvidament els seus pròpis fills com el déu Saturn, sense pietat ni sense cap mena de compassió.
Els xipriotes ho tenen més que clar. Maleeixen el fatídic dia que el seu govern va decidir entrar a la Unió Europea, com ja estem maleïnt, molts catalans i espanyols, haver entrar a la zona euro i no haver sigut capaços d'entrar a la UE però protegint la pesseta, tal i com van fer els anglesos amb la seva moneda, la lliura esterlina. 
No hi ha cap dubte que ara, ni Espanya en conjunt ni Catalunya en particular, estariem ofegats amb tanta duresa i rigidesa financera a la que ens estan sotmetent des de la UE i, en particular, pel govern de la Merkel i el despotisme de la Comissió Europea.
I el que ja no es pot tolerar de cap de les maneres pels ciutadans europeus, és que fins i tot la Unió Europea atempti maquavèlicament i perversament contra els estalvis de milers de families xipriotes, de moment, trancant la baralla del joc que haviem establert, unilateralment i amb traició. No, doncs, a la Unió Europea que dóna suport incondicional al gran capital i als especuladors, mentre aplasta i ofega en la misèria a miliojns d'europeus. 
 Aquesta Unió Europea és una autèntica fal.làcia, i com a tal s'ha de destruir pel bé de la col.lectivitat social dels 27 països que configuren aquesta grotesca caricatura anomenada Unió Europea dels pobles.
Totes aquelles families que tinguin pocs o molts estalvis, ja poden començar a pensar en anar a retirar els diners de bancs i caixes, i guardar-los sota la rajola, abans que vuinguin els alemanys i la Comissió Europea i els hi fotin tot o una bona part dels seus esforços estalviadors.
Per tant, no a aquesta Unió Europea del dèspota nazisme financer que condemna a la gana i a la penuria a milions d'europeus.
Addenda.- Quina merda de Unió Europea és aquesta, que comet flagrants il.legalitats contra els europeus?..