Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/4/13

El Front Nacional de Catalunya ha resorgit de les pròpies cendres

El Front Nacional de Catalunya, FNC, retorna i es planta al bellmig del pudrimer de la politica tant catalana com espanyola amb un clar intent d'ajudar a posicionar-se i a unir-se tot el ventall nacionalista català actualment dispers, decebut, frustrat i totalment desorientat.
Que els qui ens governen es deixin d'històrietes de TBO parlant-nos de  falsos i sectaris personatges-símbols de Catalunya, i que comencin a pensar en la seva propera travessa del desert que hauran de fer a partir de les properes eleccions, es facin quan es facin.
Els catalans hem arribat a un limit insuportable, i no estem disposats a continuar malbaratant energies ni tirant vots a les urnes per afavorir la secta politica que ens governa i als qui estan a l'oposició de pa sucat amb oli. Els catalans ja estem farts de tanta mentida, de tantes promeses incomplertes, de tanta supèrbia d'una mena de classe politica que d'una vegada per totes l'hauriem d'arraconar i sepultar-la per sempre més. I aqui pau, i allà glòria.
Hem de fer neteja a fons, molt a fons, perquè els catalans tenim pressa, molta pressa, per a regenerar i dignificar la politica i la democràcia tant a Catalunya com a Espanya i fins i tot a Europa que està controlada, dominada i esclavitzada per la perversa i diabòlica Troika.
El fet que un bon grapat de catalans s'hagin decidit a reviscolar un moviment nacional i patriòtic com el FNC desprès d'anys d'haver desaparegut de l'escena social i politica catalana, sincerament hauria de fer pensar i meditar molt profundament als politics catalans, però també als espanyols, i analitzar en profunditat, serenament i sense cap mena de prejudici ni perjudici què han estat fent tots ells durant aquesta darrers anys per a que s'hagi arribat a l'actual situació, una situació que es podria qualificar de limit.
Ni a Catalunya, ni a Espanya ni tampoc a la Unió Europea podem continuar vivint amb l'actual estat de permanent inestabilitat econòmica i social, ni en l'actual estat de crispació que dia a dia va perillosament en augment.
El poble, a hores d'ara, ni ell mateix sap ara, ni és capaç de saber ni de discernir fins quan podrà suportar tanta pressió i opressió a la que està sotmès permanentment pels politics i pels estafadors i lladres que ens han arruinat en tots els sentits.
Espero que la història els jutgi amb tanta o més severitat com la que els politics estan aplicant als ciutadans que tan malament i tan mediocrament estan governant. El reviscolat Front Nacional de Catalunya serà capaç realment d'aglutinar tots els sectors socials i politics responsables i amb sentit profund nacional per a capgirar la situació?. Enllaç al Manifest del FNC.
Addenda.- Front Nacional de Catalunya. Si algun internauta que ha arribat ací vol ampliar informació sobre el FNC, que cliqui damunt d'aquest enllaç FNC.