Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/4/13

El Govern de la Generalitat de Catalunya i l'ajuntament de Barcelona

 Que tots els catalans directament o indirectament ajudem econòmicament a mantenir molts serveis de la ciutat de Barcelona i de la seva àrea metropolitana és ben conegut per tothom.
Aquest és el sou anual del president Artur Mas
 Barcelona ve a ser com un pop que ho atrapa tot i ho engoleix tot i més si li fos possible fer-ho.
Ara els del Govern de CiU, que compten amb el suport d'ERC, s'han tret del barret màgic una normativa que afectarà a tota l'administració local catalana però, compte, no a l'ajuntament barceloní.
No és escandalosament immoral que l'alcalde de Barcelona cobri més de 100.000 euros anuals?.
Un altre privilegi per al gran pop. La normativa en qüestió preveu, entre d'altres aspectes de la vida administrativa local l'eliminació d'un miler de càrrecs i reduccció de nòmines però no afectarà, faltaria més, a l'ajuntament de Barcelona.
També es preveuen 7 vegueries en substitució de les quatre diputacions provincials i la unificació de petits municipis especialment de l'àrea del Pirineu. Ja veurem en què acabarà tota aquesta normativa que, vista a primer cop d`ull i segons el que diuen els mitjans de comunicació, que no és gaire, portarà cúa com ja la va portar la llei de vegueries del segons Govern Tripartit de tant mal record.
Tornem, no obstant, als privilegis barcelonins. Per què no es tocarà ni el personal ni els sous de l'ajuntament barceloní?. Què té d'especial aquest ajuntament que no tinguin la resta d'ajuntaments catalans, siguin petits, mitjans o grans?. És que es prima el fet que l'actual govern d'aquella ciutat està en mans, minoritàries, de CiU?.
Els ciutadans n'estem farts i tips dels politics
No tenen res a dir la resta d'alcaldes, de regidors i demés possibles afectats per aquesta més que discutible normativa o projecte de llei sectària que està enllestint el Govern de la Generalitat de CiU amb el vis-i-plau del pacte signat pels d'ERC?.
 El conjunt de catalans estem pagant serveis com els Ferrocarrils Catalans, els servei metropolità del metro barceloní, el servei de rodalies de Renfe, etc. La Generalitat hi avoca anualment grapats i grapats de milions d'euros, i són serveis que majoritariament, i quasi en exclusiva, només els utilitzen els barcelonins dia rere dia.
Caldrà insistir sobre aquesta sectària i partidista normativa o llei, perquè sembla que ni fa referència a retallar centenars i centenars d'alts càrrecs del Govern de la Generalitat i d'empreses públiques, i de retallar els substanciosos sous de tota aquesta genteta .
La darrera enquesta del CIS destaca que la segona preocupació de la societat espanyola, per darrere de l'atur galopant, és la corrupció dels politics i de la politica que van parells. Malgrat els neguits i preocupacions de la societat, els politics van a la seva, sense imporar-los gaire, o gens, el dia a dia angoixant de desenes de milers de families catalanes i espanyoles.
Ells, els politics, cobren les seves nòmines puntualment i sense retallades constants com sí que ho pateiuxen els funcionaris i treballadors públics en general.