Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/4/13

El Senat dels EEUU ha aprovat donar suport incondicional a Israel

La Comissió de Relacions Exteriors del senat dels Estats Units d'Amèrica, EEUU, ha aprovat per unanimitat donar suport total a Israel en cas de confrontació bèl.lica amb la dictadura teocràtica islàmica de l'Iran. 
El document aprovat preveu no solament elreconeixement del dret d'Israel a atacar preventivament a l'Iran, sinó que també contempla explicitament l'obligació dels EEUU de donar suport a Israel, no solament des de les plataformes diplomàtiques internacionals, sino que també des dels àmbits estrictament militars en cas de confrontació bèl.lica real.
La resolució també preveu el suport econòmic.
El text aprovat pel comité del senat dels EEUU no permet dubtes ni matitzacions per la seva contundència: "El missatge és molt clar per a Israel. Us donem suport i podeu confiar en nosaltres. El compromís dels EEUU amb Israel és inquebrantable" (USA-Israel).
Aquest acord unànim de republicans i demòcrates d'alguna manera posa per sort el punt i final a les politiques grises i poc compromeses del president Obama que es van observar en les politiques de la primera legislatura d'aquest president demòcrata pel que fa a les relacions USA-Israel.
De fet, al marge d'aquest històric acord al si del senat nordamericà pel que fa a Israel, la única democràcia real existent al Pròxim Orient i en tota aquella ampla regió islàmica que no és altra que l'Estat d'Israel, actualment està en condicions per a afrontar en solitari una confrontació bèl.lica amb el règim teovràtic i dèspota dels Ayatolahs iranians.
Per la seva banda, el Pentagon destinarà durant l'exercici 2014-2015 un total de 396 miliuons de dòlars ( 303 milions d'€) del seu pressupost ordinari per a dotar a Israel de més sistemes antimissils per a la autodefensa d'aquest petit però pròsper país de l'Orient Mitjà.
L'ajuda econòmica, politica i militar a Israel és indispensable, necessària i obligada no ja solament pels EEUU, sinó per tota la comunitat democràtica occicdental. Avui mateix, Israel ha sigut atacat amb missils des del Sinaí, des del mateix Egipte islamista. A l'única democràcia de la regió no se la pot deixar abandonada a la seva sort. Ho pagariem tots els europeus en primer lloc i, en general, tot el món occidental.
Caure a les urpes de l'islam seria la nostra destrucció, i convertir en miserables Dhimmi a les futures generacions d'Europa, no tindria el perdó de l'Etern.