Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/4/13

La Comissió Europea, amb la Troika, està destruint la Unió Europea

El president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, ha dit que les politiques de severa austeritat que s'han anat aplicant a diversos països de la Unió Europea han arribat al limit. 
¿Aquets màxims dirigents de la Unió Europea capitanejats per la democristiana alemanya de mà de ferro, Angela Merkel, han necessitat quatre anys per adonar-se'n que amb les exclusives i úniques mesures d'austeritat, el que han aconseguit és empobrir encara més als milions d'europeus afectats directament per les politiques bèsties i inhumanes que han dictat dia rere dia?.
La Merkel, malgrat tot, continua insistint en la seva posició maximalista i autoritària demanant que les politiques d'austeritat continuin encara que els europeus passin encara més penuries, fam i siguin desnonats per no poder pagar les hipoteques. Visca la democràcia cristiana en versió luterana teutona.
Ara que desenes de milers de ciutadans espanyols, catalans, grecs, portugesos, italians, xipriotes, i també francesos i d'altres països de la UE hem patit i continuem patint les bestials i cafres politiques econòmiques, sembla que s'han decidit a recapacitar i a redreçar tots els gravissims errors que han comès. 
I això que diuen que aquests politics són experts i estan assessorats per experts i per savis!!!!,.... perquè altrament la Unió Europea ja no seria l'espantall que encara és, malgrat el tuf de pobresa i de misèria que desgraciadament fan centenars de milers de llars d'aquesta vella Europa.
 La Unió Europea que han gestionat durant aquests darrers cinc anys, és la Unió Europea dels rics, de l'empresariat, dels defraudadors, dels estafadors, dels especuladors, però no ha sigut la Unió Europea dels ciutadans, la UE dels pobles. I el poble ens sentim molt allunyats d'aquesta UE que ens ha girat l'esquena sistmàticament i, al damunt, ens ha castigat amb una severitat i bestialitat, que només es podria comparar amb el tracte que rebien els ciutadans de l'antiga Roma que estaven sotmesos als capricis i dèries de l'emperador de torn. 
Molts europeus no ens sentim identificats i menys encara ciutadans d'aquesta Unió Europea, perquè se'ns està fen sentir súbdits de la Comissió Europea i de la perversa i maleïda Troika.
Jeroen Dijsselbloem
I com que ja sabem tots que l'art de la politica es sustenta en la mentida i la burda manipulació, ara i aqui em vull referir al mentider del mismissim president de l'Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, que es va atrevir, quina poca vergonya, a incloure al seu curriculum vitae un màster que ni va fer mai ni va existir mai.
I personal d'aquesta categoria diuen que ens governen, i diuen que són els responsables de les bones pràctiques politiques al si d'aquesta Unió Europea corrompuda per tanta irresponsabilitat, mediocritat i manca de sensibilitat social i humana.
Tant de bo que a les eleccions europees del 2014 es presentin dotzenes de llistes electorals per arreu d'Europa com la de Beppe Grillo a Itàlia, i escombrem d'una punyetera vegada a tota aquesta fila de politics ineptes que estan sotmesos als capricis i egoistes interessos del capitalisme més bèstia i inhumà del darrer segle.