Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/4/13

La Troika destrueix la Unió Europea, la que hauria de ser dels pobles

Què els hi queda als qui ja ho han perdut tot, fins i tot l'esperança, una minima esperança de futur?. Com poden ser tan brutalment insensibles i perversament inhumans els politics fins i tot aquells que s'emparen sota les sigles de la democràcia cristiana?. De quin cristianisme parlen aquests politics?. Què n'han fet de la Unió Europea els màxims responsables politics d'aquesta nefasta UE?
.Ja sabem, per experiència, que el cristianisme sempre s'ha aliniat amb el poder i el diner, però no cal que des de la UE ho facin tant i tant descaradament i maliciosament evident i preclar.
La Troika diabòlica formada pel Fons Monetari Internacional; La Comissió Europea i el Banc Central Europeu ja han deixat totalment de banda als ciutadans europeus. Ja ni se'ls té en compte, perquè l'únic interès de la Troika és donar suport incondicional als poderosos i ajudar al. capital, a la  banca i als especuladors, depredadors i desaprensius de la Borsa i dels usuaris dels paradisos fiscals. Per a ells, el poble, que se'n vagi a prendre pel cul.
Algun europeu ha votat per tota aquesta gentusa?
Qui ha votat per a que tota aquesta genteta que té a les seves mans la vida, l'economia, les esperances i les il.lusions de tots els europeus tionguin tanta responsabilitat a les seves brutes mans?.
Se'ns imposen personatjes que ben bé es pot questionar les seves aptituds per a tenir tanta responsabilitat. 
La mediocritat politica és la que prima, no ja a Catalunya o a España i a Itàlia; la mediocritat politica està enquistada al bell mig de la Comissió Europea, del Parlament Europeu i també de la putrefacta Troika.
No pot ser d'altra manera si es té en compte la total ineficàcia dels mecanismes que des de fa tres o quatre anys que van engegar per a la reducció dels dèficits i per a facilitar la reactivació econòmica. Tot ha sigut i continua sent un malvat fracàs que només paga el poble. 
I tot el fracàs és, evidentment, dels politics i dels seus assessors que, amb les seves respectives i evidents ineptituds han destroçat les vides de milions d'europeus, i han posat en gravissim perill el futur de dues generacions d'europeus com a minim. L'any vinent, el 2014, diuen que es comnvocaran eleccions europees. Per mi se les poden fotre al cul, així de clar i català. No penso anar a votar a ases ni a ineptes.
 Jo ja no votaré mai més per a que un grapat de porcs s'alimentin i visquin amb l'ajuda del meu vot, perquè jo mai votaré per politics de tal calibre mediocre, ni per politics que fan d'Europa una parcel.la exclusiva del rics i per als rics, mentre aplasten als ciutadans europeus. Dic ciutadans per dir alguna cosa, perquè de fet som súbdits de la Troika i dels llepaculs que l'envolten i li riuen les gràcies.
Addenda.- El pudrimer del Partido Popular. Espanya desprès de tant de ballar sobre la merda, està emmerdada fin el coll. Tanta merda hi ha a Espanya que JP Morgan diu que els inversos no entren a Espanya per culpa de la classe politica, i no per la crisi. (Veure aquest enllaç). Anem apanyats els catalans i els espanyols tan mal governats per politics incompetents i marcats per una mediocritat mai vista.
* Si no hi hagués corrupció, no serien necessàries les retallades.La que faltava!. El FROB injecta 325 milions d'euros dels contribuents al Banco Gallego, i venen aquest banc al Banc Sabadell per 1 euro.