Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/4/13

Procés constituent a Catalunya: Teresa Forcades i l'Arcadi Oliveres fan massa pudor de ciri i de sotana per a ser creïble la seva proposta

Teresa Forcades i Arcadi Oliveres al programa Singulars
El Procés Constituent per a Catalunya anunciat per TV3 des del programa Singulars del passat dimecres, fa massa ferum de ciris i de sotanes si tenim en compte la idiosicràcia dels dos personatges que el promouen i que l'han fet públic. 
La Teresa Forcades és una monja benedictina que per allà els anys 60 l'haurien classificat com una monja yeyé, i l'Arcadi Oliveres vinculat estretament des de fa anys a un moviment catòlic com és el de Justicia i Pau, dóna l'estocada a la proposta.
Però és que l'Arcadi Oliveres dóna molt de si, perquè aquest cap visible de Justicia i Pau no fa pas gaire que no era partidari de la independència de Catalunya i fins i tot s'havia atrevit a negar l'espoli fiscal que pateix Catalunya. En qwuè quedem?. Sincerament a mi aquest parell de personatges no m'han convençut mai amb les seves manifestacions que, de tant en tant, fan públiques pels mitjans de comunicació.
No es pot anar enganyant o si més no intentant despistar a la clientela, és a dir, als ciutadans. Ho dic especialment pensant amb l'Arcadi Oliveres.
Tot plegat, a més de fotre pudor de ciris i de sotanes, i a més de ser un nou intent de seccionar i dividir més la societat catalana des de la nefasta, sectària i mediocre politica que impera a casa nostra i fora de casa, ja fa esgarrifar imaginar-se si la proposta del duo yeyé prospera reunint la diversitat faunística social i pseudo politica que es derivaria d'unir IC-V, la sectària i folclòrica CUP i demés grups i grupets pijoprogres que estan dispersos pel país, i tot plegat amb el clergat a l'ombra remenant l'olla barrejada.
Per apretar a córrer.
Addenda.- Eltriangle.eu.