Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/5/13

Angela Merkel i el seu ministre Wolfgang Schäuble ja fan massa pudor

Manifestacions d'aquest estil depriment s'aniran multiplicant per Europa
Algun politic de cara i ulls de la Unió Europea podria clarificar d'una punyetera vegada qui governa l'agònica Europa subjugada sota la bota demòcratacristiana de l'orgullosa i prepotent Alemanya de l'Angela Merkel i del seu nefast ministre de finances Wolfgang Schäuble?.
La germanofòbia que diuen que preocupa tant al govern dAlemanya actual, de fet, l'han provocat les perverses politiques de severa austeritat que ha imposat i encara continua imposant el despotisme d'Alemanya que es creu que la UE és seva i són ells qui la governen. Per això em pregunto al començament d'aquest apunt, qui governa realment Europa, a la Unió Europea?. Serveixen per alguna cosa la Comissió Europea, el Parlament Europeu i fins i tot el mismissim president del BCE?. Sembla que tots ells estan acollonits enfront de l'autoritarisme descarnat de l'Angela Merkel i del seu govern de dreta pura i dura, i impassible davant dels sofriment de desenes de milions d'europeus.
La merda desbordada de la corrupció politica espanyola
Potser que tant la Merkel com la resta de màxims dirigents de la UE, si és que tenen el que s'hauria de tenir, enlloc de carregar tot el pes a les esquenes dels ciutadans, comencin d'una vegada per totes a plantar cara i a resoldre els diabòlics paradisos fiscals tal com diu l'economista francès René Passet.
I també haurien de fotre mà, i amb tota l'energia i duresa possible, contra els lladres i evasors fiscals que es compten per desenes de milers, i que només a Espanya se n'han detectat més de 4000 relacionats a la llista de Hervé Falciani. Què fàcil que és aplastar al dèbil, oi Angela Merkel?.
Mentre alguns es suiciden o es queden sense casa i feina, d'altres roben i /o cobre sobresous sense cap mena d'escrúpols. Fa uns quants anys era un europeista convençut; fa pocs anys que vaig passar a les files de l'euroescepticisme, i actualment em puc identificar plenament, i sense cap mena de rubor ni vergonya, amb el creixent antieuropeisme.
I és que els europeus ens hem de preguntar perquè, si Europa ja la governa i dirigeix Alemanya, hauriem d'anar a votar el proper any 2014, si ni el Parlament Europeu ni la Comissió no tenen llibertat d'acció perquè estan dirigits com titelles pels teutons de torn mentre fan sonar la odiosa música wagneriana?.