Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/5/13

El Bundesbank i l'Alemanya dèspota i cínica de l'Angela Merkel

Ni del Bundesbank ni de cap altre banc ni entitat financera es pot esperar sensibilitat humana. Seria estúpid i una pèrdua de temps. El capital, per se, és deshumanitzat, no té familiars ni parents, i incrementa els seus beneficis a costelles dels més desvalguts, fins i tot enganyant-los o dient les veritats a mitges com per exemple amb la gran estafa de les preferents.
Jens Weidmann, president del Bundesbank, i Mario Draghi, president del BCE
Per desgràcia d'aquesta puta Unió Europea que només ha estat i està al servei del capitalisme més descarnat, i dels interessos econòmics i politics de l'Alemanya de la insensible i estòica Angela Merkel, l'autonomia i llibertat d'acció del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, es veu escapçada cada dos per tres per les ingerències i la prepotència d'Alemanya, una Alemanya que s'ha convertit en el cruel i inhumà gendarme d'aquesta podrida Europa de l'euro. Alemanya vol continuare aplicant el desastrós i pèrfid austericidi.
Pel que es veu, al govern alemany i als màxims responsables del Bundesbank els hi porta ben fluixa les penúries que estan passant miliuons de families europees, i tant se'ls hi enfot que la joventut espanyola, catalana, grega, portuguesa, italiana, xipriota, irlandesa etc, cada dia que passa vegin el seu futur més llunyà,m fosc i tenebrós. 
 Als alemanys això els importa una merda. Ells van a la seva, i més encara en aquests moments que asquest despòtic pais ja està mirant cap a la tardor perquè tindran eleccions legislatives i la Merkel i el seu partit sembla que no ho té del tot clar de tornar a guanyar, si més no folgadament.
Tanta és la prepotència d'aquesta Alemanya post nazi, que fins i tot s'atreveixen a renyar, sí, renyar, al president francès, i intentar marcar-li l'agenda econòmica i politica que ha d'aplicar al seu país sobirà.
Alemanya s'ha ofuscat, i això és molt perillós per a tots. Està més que demostrat que les politiques d'austeritat només han servit per a destruir llocs de treball, per abocar a milions de families a la misèria i empobrir més els països degut, entre altres causes, per la brutal devallada del consum intern. 
Alemanya està enfondrant Europa, ens està empenyent cap a la vora del precipici mortal. Ningú serà capaç de plantar-li cara i dir-li que d'aquesta música wagneriana ja n'hi ha prou?. Que els europeus dels països del sud d'Europa, els més afectats per la crisi, tinguem de suportar les exigències perverses de la Merkel per afavorir-la electoralment, és una situació tan perversa i satànica, humanament parlant, que l'Angela Merkel es mereix la condemna i el rebuig dels europeus tot fent boicot als productes Made in Germany.
* Addenda.- Els alemanys cada cop són més partidaris d'abandonar l'euro, i els anglesos pensen en convocar un referendum per si es vol sortir de l'agònica Unió Europea.