Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/5/13

La Generalitat de Catalunya continua explotant el victimisme amb el cas de la recent expulsió d'Espanya del moro marroquí Noureddine Ziani

Entre poc i massa, i ha veure qui la diu més grossa per a crispar més encara els ambinets que ja estan prou i massa enrarits. Foteu pena, sincerament foteu molta pena els politics. 
Ara resulta que el govern espanyol a segrestat al moro Noureddine Ziani i l'ha expulsat al Marroc per la frontera de Melilla, ciutat a la que fou traslladat en avió poques hores abans. Així s'ha expressat Xavier Bosch Garcia, director general per a la immigració.
Quan els catalans encara no ens hem refet del greu despropòsit del govern espanyol aprovant, ahir al migidia, la decimonònica i predemocràtica llei Wert que qüestiona de dalt a baix la llei d'immersió lingüística de Catalunya, ara ens surt un director general del Govern de Catalunya fent una acusació de segrest del moro Noureddine Ziani comès pel ministeri de l'interior espanyol. Crispant l'ambient entre una banda i l'altra de les riberes de l'Ebre, sí que farem tots plegats feina, entre d'altres qüestions, per a poder engegar la tan manida consulta sobiranista si tenim encara més de cul el govern espanyol.
Qui des de Catalunya encara es pensa que Europa estarà al nostre costat per assolir la independència, està molt errat. Qui va ajudar a Catalunya durant la Guerra de Successió?. Els anglesos es van retirar i ens van deixar més sols que la una enfrontats amb les tropes borbòniques de Felip Vè, i la resta de països europeus, ho sabem prou bé tots plegats, van girar la mirada cap a un altre cantó com si aquell conflicte no els importés per a res.
Deixem-nos, doncs, de convertir en victima a un moro salafista, i no perdem temps ni forces en aquest fet puntual de l'expulsió de Ziani al seu país.
Pitjor, molt pitjor és el que fan els salafistes i demés radicalitats islàmiques escampades per arreu del món, que assassinen cristians pel sol fet de ser-ho, cremen esglésies i temples cristians, coptes, protestants, sinagogues, etc, i aqui, els moros que viuen a Catalunya i/o a Espanya encara se'ls ha de veure algun un dia, un sol dia, sortint al carrer per a manifestar-se i protestar enèrgicament contra aquestes accions criminals que cometen els seus correligionaris.
El dia que aquesta gent surti al carrer, es manifesti i condemni amb contundència aquelles accions brutals, jo els començaré a respectar i a tenir en compte, però no abans per descomptat, perquè els seus sistemàtics i escandalosos silencis davant d'aquells actes criminals i sectaris, els fa còmplices actius dels esmentats actes criminals, perquè qui calla, atorga.
Addenda.- Criminalitat en nom de l'islam.