Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/5/13

La Unió Europea està catalèptica: Que la Troika de la tiranía es ben foti

Bruno Cabral
Que se lixe la Troika, ( que la Troika es foti) és un moviment social i popular sorgit a Portugal a ran de l'aguda crisi que pateix el pais, quasi igual que la que patim a Espanya i de retruc a Catalunya, i que planta cara tant als politics ineptes com als sindicats que ja han demostrat abastament la seva ineficàcia i inutilitat tan a Portugal com a Espanya.
Tot plegat és el resutltat d'una Unió Europea catalèptica que encara es resisteix a morir definitivament. Aviat l'enterrarem però.
El periodista i documentalista Bruno Cabral és prou explicit pel que fa a les dures critiques que des del col.lectiu portugés Que se lixe la Troika es fan de les politiques destructives engegades des de fa més de quatre anys per la tiranía de la Troika i per la Comissió Europea amb el suport de l'alemanya Angela Merkel.
La Unió Europea ha destruit la Unió Europea, oh paradoxa!. La Unió Europea que hauria d'haver sigut l'Europa de les Nacions i dels Pobles, s'ha convertit en la Unió Europea que ha dividit i  destruit la societat europea en conjunt, i només ha afavorit a les èlits politiques i econòmiques.
La Unió Europea amb l'euro inclòs, només ha servit per a enriquir més als rics, als poderosos i a les financeres, i de retruc per a empobrir més encara a les clases mitja i treballadora especialment dels països del sud d'aquesta podrida i inútil Europa.
Populisme a la vista?, i què es pensaven doncs; que els politics de la UE no s'esgarrifin. Però si el populisme que ha sorgit i creix imparable per arreu d'aquest vell i destruït Continent que tant els preocupa l'han provocat els que ara s'alarmen. 
Són estúpids i molt durs de mollera pel que es pot veure els de la secta politica europea, molt més del que ja aparenten i s'endevina. La Troika+Merkel són el motor imparable de la destrucció d'Europa, d'una Europa que no serveix per una puta merda.
Adéu Europa. L'invent en principi prometia, però ha sigut un rotund fracàs politic, molt possiblement per la mediocritat politica i de gestió dels qui han tingut la màxima responsabilitat de dirigir l'agònic projecte de la UE. Adéu Europa.
*Addenda.- New-eurosceptics. Menys de la meitat de la població europea de fa dos anys, consideraba positiva la Unió Europea. I ara encara en som molts més els qui reneguem de la UE.