Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/5/13

La Unió Europea ja no val la pena. La Troika ja l'ha desmantellat prou

La Troika que sempre està al costat del capital i dels poderosos
Un 79% de ciutadans catalans i espanyols en conjunt opinen que la Unió Europea està governada des de Berlin i no des de Brusel.les segons una informació que publica avui el diari El País. 
Entre la fatidica i insensible Troika i la dèspota Angela Merkel que només mira pels interessos d'Alemanya i la Unió Europea li rellisca, la gran majoria de ciutadans d'aquesta inútil i innecessària UE no ens hi sentim gens identificats.
A l'Angela Merkel li va però que d'allò més bé que a Espanya ens vagi tot ben malament, i que hi hagi l'escandalosa xifra d'aturats especialment juvenils. Alemanya se n'aprofita sense cap mena d'escrúpols ni manies, contractant mà d'obra qualificada de casa nostra per a les seves empreses i indústries, empobrint encara més el potencial econòmic, social i laboral espanyol i català.
Angela Merkel
I, a aquesta feixista-financera alemanya que és l'Angela Merkel, al damunt li hem d'anar a eixugar la vava i a riure-li les gràcietes?. Ens hem tornat bojos?, o és que som estúpids?. 
La reacció que hauriem de tindre catalans i espanyols, tots plegats, davant de la prepotència d'Alemanya hauria de ser el boicot total als productes procedents d'aquest pais centre europeu.
Podem comprar perfectament productes d'altres països i de casa nostra sense anar més lluny, i evitar consumir tant com ens sigui possible productes made in Germany. Una mica de revenja no aniria gens malament em sembla a mi.
Per a la líder demòcratacristiana teutona encara ens hem d'estrènyer molt més els cinturons, passar més penúries, cobrar menys i liberalitzar encara més el mercat de treball. Total: la recepta perfecta per a la misèria, la gana i la desesperació de desenes de milions de catalans i espanyols.
La Unió Europea que havia de resoldre tots els problemes socials, culturals, humans, politics i econòmics del conjunt dels països europeus que la configuren, s'ha convertit en la Unió Europea exclusiva dels capitalistes, dels empreasaris i dels evasors fiscals. Al poble que el bombin. Si la UE la governa i dirigeix l'Angela Merkel, de què cony serveixen la Comisió Europea i el Parlament Europeu, al marge de ser unes titelles al servei dels interessos d'Alemanya?.
Per tant, vista la patètica situació de l'encara més patètica Unió Europea, que la UE i l'euro se'n vagin a la puta merda.