Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/5/13

Laszlo Andor, de la precarietat laboral espanyola a l'esclavatge laboral

El comissari d'ocupació de la podrida Unió Europea, László Andor, convida al govern espanyol a aplicar l'esclavitzadora fòrmula de contracte laboral que noi és altra que la del contracte únic.
László Andor, comissari d'ocupació de la UE
 Vaja, que la proposta no té pèrdua. Es veu que des de la cúpula de la Unió Europea, des d'on s'endevina la tenebrosa i allargassada ombra incomfusible de l'alemanya Angela Merkel, encara volen apretar més els cargols als treballadors de tot l'Estat espanyol, i ara proposen l'esclavitzadora i inhumana fòrmula laboral de contracte únic.
Aquesta gentusa no té vergonya i menys encara sensibilitat humana.
De ser un treballador a convertir-te en esclau del sistema ultraliberal que sembla que és el que impera en el pensament de la Unió Europea dels poderosos, no pas dels pobles, hi va un simple pas, un pas demolidor per als ja més que precaris i desnaturalitzats drets dels treballadors de l'Estat espanyol. Des de la cúpula de la UE, des de la Comissió Europea s'han proposat reduir els drets, fins i tot constitucionals, dels treballadors començant l'operació de cirurgia laboral i sindical per Espanya, com abans ja van fer l'experiment amb Xipre.
El que se li hauria de preguntar a aquest insensible i ultraliberal László Andor, és el perquè aquesta proposta encara no s'havia fet a cap altre país de la Unió Europea, i perquè s'ha pensat em Espanya en fer la prova del contracte únic. 
L'humanisme no és precisament la doctrina imperant al si dels màxims dirigents d'aquesta Unió Europa que porta massa temps treballant d'esquena als ciutadans.
Una Unió Europea que només s'ha preocupat de la macroeconomia, d'ajudar als bancs i a les financeres quan s'han presentat problemes com la crisi que ens afecta des de fa cinc anys. Una Unió Europa antisocial, deshumanitzada, és una Unió Europea que se l'ha de destruir i com més aviat els ciutadans en conjunt siguem capaços de fer-ho, molt millor. Només destruint l'actual UE es podrà començar a plantejar-se en construir l'Europa real de les nacions, l'Europa real dels pobles. Perquè com pot funcionar aquesta UE podrida i corrompuda fins el moll de l'os, quan dos països, Luxemburg i Àustria, mantenen el bloqueig a la nova normativa que permetria perseguir i penalitzar als evasors fiscals?. Com es pot menjar aquest plat tant pestilent?.
Conclusió: Aquesta Europa és una puta merda. Derribem-la!.
Addenda.- Sort que l'ongarès László Andor diuen que és d'esquerres, perquè si arriva a ser de dretes...., quina proposta encara més cruel i despiatada s'hagués tret de la butxaca?.