Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/5/13

L'Europa del Sud no és el salvavides electoral de l'Angela Merkel

Ni Europa ha de ser governada i dirigida pel despotisme de la democràcia cristiana d'Alemanya encapçalada per l'Angela Merkel, ni l'Europa de l'euro en conjunt ha de ser el salvavides electoral de la Merkel. Fins aqui es podria arribar.
Els escandalosos índex de l'atur a Espanya
Els problemes interns que puguin  tenir els democratacristians amb els electors alemanys és un problema seu, exclussivament seu, i no ha de repercutir en la vida ni en el dia a dia dels europeus que porten vora cinc anys apretant-nos el cinturó, mentre veiem impotents com centenars de milers de joves van engreixant les xifres de l'atur. Només amb austeritat i més austeritat sense politiques de creixement, està més que clar que no resol els problemes, ben al contrari, els agreuja i molt.
Ja era hora que algú comenci a plantar cara a l'Angela Merkel que es pensa i es creu que Europa és seva, i que tots els europeus li hem de retre pleitesia i postrar-nos als seus peus. Potser per això, avui el BCE ha baixat el preu del diner, i els màxims responsables dels governs d'Itàlia i França s'han unit per a fer front a la prepotència estúpida i escandalosa d'Alemanya.
I el Marianico Rajoy, que sembla que perd el cul postrant-se servilment davant les exigències despòtiques de l'Angela Merkel i del seu partit que molt possiblement perdi les eleccions de la propera tardor, què pensa fer?. Continuarà fent de palanganero de la Merkel, o bé es decidirà d'una vegada per totes a alinear-se amb França i Itàlia i dir prou a tanta politica bèstia i cruel de l'austeritat?.
La dèspota canciller alemanya, Angela Merkel
 El feixisme financer que des de fa quatre anys o més l'Angela Merkel i el seu partit està exigint que s'apliqui especialment a Espanya, Grècia, Portugal i a Itàlia, castigant-nos d'una manera perversa i destructiva, abocant a milions de families a la misèria, no ens pot deixar indiferents.
O plantem cara d'una puta vegada, repeteixo, a les politiques que imposa Alemanya que actua com el gendarme cruel de tots els europeus, o aquesta dona i el seu partit abocaran Europa a la misèria per a molts anys.
Addenda.- Enquesta d'El País. El PP perd la majoria absoluta a Madrid.