Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/5/13

Noureddine Ziani i el victimisme fàcil promogut pel pijoprogressisme

Catalunya, segons tots els indicis i estudis que s'han fet en els darrers anys, és un territori a tenir molt en compte degut a l'interès a instal.lar-s'hi a viure islamistes radicals des de fa temps. No descobreixo res de nou. Ho saben tots els politics, tots els periodistes que s'aprecin de ser-ho i la població en general que estigui interessada en saber i conèixer què es cou a la cantonada de casa seva.
Nureddine Ziani al seu despatx
L'ordre d'expulsió del moro Noureddine Ziani per part del CNI espanyol no es pot minimitzar de qualsevol manera, i menys encara al.legant que és una mesura sectària i presecutoria dels musulmans que viuen a Catalunya. No és cert. 
Si el CNI ha arribat a les conclusions que s'han fet públiques, i ha decidit l'ordre d'expulsió d'aquest moro, alguna cosa, o més d'una, deuen haver trobat o descobert.
Capgirar la qüestió de fons buscant motivacions antisobiranistes o simplement actituds anticatalanes per part de l'organisme estatal esmentat, és simplement girar l'esquena a la realitat i buscar fantasmes on de ben segur que, en aquest cas concret, no n'hi han. L'estúpida frase tots som Noureddine Ziani que ha tornat a utilitzar-se com a mostra de solidaritat amb l'afectat per l'ordre d'expulsió, no ve al cas.
Pel que fa a mi, no em sento en absolut identificat ni amb la tòpica i tipica frase en termes genèrics i menys encara en aquest cas concret. Els problemes que pugui tenir Ziani amb el CNI i amb els govern espanyol són simplement els seus problemes que ha de resoldre ell i, en tots cas, també amb el govern del seu rei moro del Marroc.
Dos salafistes donant suport a Ziani
De fet, i tampoc dic res de nou, per regla general els col.lectius musulmans tant catalans com espanyols i europeus acostumen a utilitzar el victimisme fàcil amb un clar intent de captar l'atenció del ciutadà despistat o de bona fe. Ells sempre acostumen a ser les victimes, fins i tot quan a vegades són els botxins.
A aquesta gent els hi va la marxa del victimisme. Sembla que els hi ha donat alguns resultats i exploten la mina.
Deixem-nos de sentimentalismes barats que no ens porten en lloc, i deixem-nos de pijoprogressismes de pa sucat amb oli que sempre resulten indigestos, perquè els catalans ja tenim prous problemes amb els 902.000 aturats i amb la crisi econòmica que ens està empobrint dia rere dia, com per a preocupar-nos pels conflictes que Ziani pugui tenir amb la justicia i/o amb el CNI i el ministeri de l'interior espanyol. Aquesta guerra no és la meva. ni tampoc hauria de ser la del conjunt de la societat catalana.
Addenda.- Ziani espion marocain?.

1 comentari:

teresa ha dit...

El comentari que fas de la notícia és arrogant i plè de prejudicis. Sincerament el teu blog fa un cert tuf sectari i dictatorial.
Et carregues en Ziani per ser "moro", aquest qualificatiu diu més de tu que d'ell.
Molt decebedor el teu blog.
Teresa