Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/6/13

El Consell d'Europa del 27 de juny serà un espectacle grotesc

El Consell d'Europa diuen que es reunirà demà, dia 27, entre altres coses per a fer front a l'alarmant i creixent atur jovenil en el conjunt de la Unió Europea i que afecta amb duresa al jovent espanyol i català en particular. És un drama prou conegut per tots.
Aquest Consell d'Europa, no en tinc cap mena de dubte, serà un espectcale esperpèntic i grotesc si es manté la proposta d'invertir només la ridicula xifra de 6000 milions d'euros per als propers set anys (2014-2020) per a fer front a la crua realitat del galopant i insultant atur jovenil. 
Què pensen fer els "eminents"? politics que dirigeixen els destins d'aquesta decadent Europa que s'ha convertit en un reducte de milions de families pobres i famèliques incapaços de mirar cap un futur que no és incert, sinó que és inexistent per a ells?.
Seran capaços de mantindre aquesta ridicula xifra en destinació a l'atur, o seran prou sensibles (cosa que dubto) per a ampliar-la substancialment?. Són conscients aquests politics mediocres que estan al front dels destins de la UE, que el que està en joc és tota una generació d'europeus i el mateix futur d'Europa?.
MARCA ESPAÑA
 I a España, a aquesta España de ràncies panderetes, de moros i cristians i de toros sanguinolents i malferits, encara li riuen les gràcies a la despòtica Angel Merkel, patrocinadora de les perverses politiques d'austeritat, que han demostrat abastament la seva inoperativitat i ineficàcia per a ajudar a sortir de la crisi econòmica que arrosseguem tots plegats des de fa massa anys.
I al damunt, amb la fam i la misèria demilions d'espanyols i de catalans, d'italians i de grecs i de xipriotes, ajudem a la Merkel en la seva precampanya electoral per a que si és possible les torni a guanyar amb el suport de la dreta rància més pura i dura.
Confio sincerament i pñersonalment, que l'Angela Merkel, i amb ella el seu partit ultra conservador i cristià, perdi d'una vegada les eleccions de la propera tardor en favor d'una altra Europa i d'unes altres politiques econòmiques i socials. Nosaltres no tenim perquè salvar la propera campanya electoral dels democratacristians alemanys. Només faltaria.
És un desig tant fervent i profund el que sento en aquest sentit, que necessito expresar-lo obertament des del meu senzill bloc. Europa és dels europeus i no dels politics de torn.