Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/6/13

Durão Barroso amaga que l'Angela Merkel és qui marca l'agenda

El president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, fa just setze dies que va afirmar que l'alemanya Angela Merkel no és qui marca la politica de la Unió Europea. Durão Barroso va mentir a tots els europeus. De totes maneres, l'art de mentir els politics el dominen quasi a la perfecció.
No es pot concebre la politica,  si aquesta no va lligada molt estretament amb les perverses arts de la mentida i de la manipulació de la realitat.
L'alemanya Angela Merkel, i el portugués Durão Barroso
Sense anar més lluny per a cercar arguments que desmontin l'afirmació gratuïa de Durão Barroso, només cal accedir a la informació de Vozpopuli, per adonar-te'n que sí que la Merkel és qui marca, ha marcat i continuarà marcant les pautes de les politiques de la Unió Europea, si ningú li atura urgentment els peus i les seves insaciables pretensions de poder i domini sobre la resta de països europeus.
La demòcrata cristiana alemanya, Angela Merkel, ja sap ben bé el que es fa per a afavorir-se a ella i al seu partit conservador en vistes a les eleccions del seu país que s'han de fer la propera tardor, i també per a obtenir mà d'obra qualificada i barata especialment espanyola i, al damunt, fer beneficis econòmics substanciosos facilitant crèdits a les pimes, etc, com ja anunciat públicament. Ella treballa per Alemanya i pel seu partit, no per la Unió Europea.
La rendabilitat politica la té assegurada. Però ni els catalans ni els espanyols ni la resta de ciutadans d'aquesta podrida UE tenim perquè apretar-nos més el cinturó per a afavorir electoralment a qui està derribant els mateixos fonaments d'aquesta inútil i acabada Unió Europea. A tots nosaltres, els resultats de les eleccions d'Alemanya de la tardor, ens la porta ben bé fluixa.
Quina merda d'Unió Europea
Curiosament, el passat dia 25 de maig, força cabrejat amb els politics, vaig penjar un post dient que la Troika Europea es foti, i resulta que fa cosa de 48 hores desenes de milers d'europeus s'han manifestat per carreres i places de centenars de ciutats europees afirmant que la Troika es foti eslogan escridassat en múltiples llengües per milers i milers d'europeus.
La veritat és que la coincidència em reafirma encara més amb les meves conviccions ja expressades repetidament i durant les darreres setmanes des del meu bloc, tot considerant que aquesta Unió Europea està caducada, perquè s'ha construït una Europa d'esquena i contra els ciutadans que se'ls ha marginat i castigat amb duresa, per afavorir els interessos dels poders politics, els de la banca i els financers. I com diuen per les Terres de l'Ebre, que una bona puta els hi bufi el cul.
Addenda.- Globalrevolution.tv. Tercerainformacion. Endirecto.lavanguardia.