Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/6/13

Noureddine Ziani, el moro salafista, al bell mig d'Espadaler i Josep Rull

Noureddine Ziani, al centre de la foto, amb un grup salafista
Noureddine Ziani, el moro salafista de nacionalitat marroquína que va ser expulsat del territori espanyol  ja fa quinze dies pel govern de Rajoy, vergonyosament torna a reviscolar entre les esferes politiques de la esmicolada i inservible federació de CiU.
Josep Rull contra Ramon Espadaler. Les espases ja estan altre cop llestes per al combat, diàlectic de moment.
Els politics catalans no tenen altre feina que tornar-se a esbatusar especulant sobre els motius i les causes més profundes o més superficials que van provocar l'expulsió del moro que estaba estretament protegit pel rebotat d'ERC a CDC, el convergent Àngel Colom?. Josep Rull i Ramon Espadaler ja saben que els catalans ja ni ens recordavem del salafista expulsat?.
No sentiu pena i vergonya de vosaltres mateixos?. Creieu que Catalunya amb el que està suportant amb la crisi econòmica, amb vora un milió d'aturats, amb nòmines públiques devaluades i congelades, amb congelació de les pensions perdent poder adquisitiu constantment, amb el cost de la vida, IPC, que s'ha incrementat més d'un 1,5% en cinc mesos, molts ajuntaments catalans que esperen els milions d'euros que la Generalitat els hi deu, i vosaltres discutint-vos obertament per un salafista?. Però en quin pais estan convertint Catalunya tota aquesta purulenta mediocritat politica?.
Un jubilat crucificat per no haver-se mort abans
Desprès no eleveu les vostres veus clamant i queixant-vos de la desafecció dels ciutadans tant de la politica com dels politics, perquè és que realment feu pena i angunia.
Els politics sou capaços de treure de polleguera a tota una nació, gràcies a les vostres mediocritats politiques i fins i tot humanes, sí, fins i tot humanes. Perquè un politic que s'apreciï a si mateix, filaria molt prim abans d'obrir la boca i dir bajanades a dojo durant quasi tots els dies que pot durar una legislatura, i quatre anys són molt llargs per suportar tanta tonteria i tal cúmul d'estupideses..
Àngel Colom, qui és qui?
 Més lamentable i trist espectacle que des de fa moltes setmanes esteu oferint a la societat catalana amb les picabaralles entre CDC i UDC, sigui per qüestions del sobiranisme o per a qualsevol altre moti, és dificil superar-lo. Sou uns perfectes artistes dels despropòsits. 
Sou la negació del que hauria de ser la politica de consens, de suport mutu per a sortir tots plegats del pou on ens heu enfondrat els politics amb les vostres politiques conservadores i neoliberals al més pur estil de la dreta europea capitanejada per la Merkel.. 
I tot i així, continueu perdent el temps i perdent energies en picabaralles que només serveixen per retroalimentar-vos vosaltres mateixos, mentre el poble cada dia passa més de tots vosaltres.
Foteu pena, i no és gens sorprenent que els darrers sondejos d'opinió i enquestes que s'han fet públiques darrerament, la federació de CiU, perdi entre 4 a 6 parlamentaris. Aneu fent i aneu organitzant espectacles per al consum purament mediàtic que així arribareu lluny. Acabareu fotent-vos una òstia, que no caldrà que aneu a combregar durant la resta de la vostra vida aquells que encara hi aneu.
Addenda.- Identitatcatalana.