Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/6/13

Turquia, Tunissia, Egipte i la falsa Primavera Àrab que mai ha existit

La inexistent Primavera Àrab és la frustració de les dones musulmanes
Els mitjans de comunicació, aquells que presumeixen de progres i de defensors a ultrança de les llibertats, han estat dos anys trencant-nos la vista, la paciència i les orelles (pels diaris i les TV) parlant-nos d'un miratge, d'una Primavera Àrab esplendorosa i prometedora. 
Una efímera primavera àrab que tenia de modernitzar i democratitzar el món àrab i per extensió el món musulmà a nivell internacional.
Ai las quina mentida més perversa que ens han intentat vendre els progres mediocres d'anar per casa. Ja veiem que està passant a la Turquia de l'islamista Tayyip Erdogan, potser el país musulmà més laic i més moderat. Ja veiem el què està passant a Tunissia, a l'Egipte islamiztat per la secta dels Germans Musulmans i a Libia, per exemple. Ja no parlo de Siria perquè aquella ja és una altra història. 
En quin cul de món està la Primavera Àrab?
Allí, a Siria, ha esclatat, sota la falsa ombra de la Primavera Àrab, una cruel i sanguinaria guerra fratricida religiosa entre sunites, alauïtes i xiïtes.  I el curiós del cas és que cap d'ells creuen en la democràcia real i amb les llibertats i igualtats de drets entre els homes i les dones.
Aquesta és la Primavera Àrab que tan ens anunciaven des dels mitjans de comunicació de casa nostra i de fora començant per la TV3, aquella que ens diuen que és la nostra, i de nostra res, perquè és la TV de Barcelona, del Barça i de l'àrea metropolitana i poqueta cosa més. Foteu riure per no dir que foteu pena i feu agafar ganes de plorar tots plegats.
I la que ensa faltaba a Catalunya veient el depriment espectacle d'un Parlament donant el vist-i-plau a l'ús de burqa i dels niqab a Catalunya en nom de les llibertats religioses. 
Aquesta politics que acostumen a omplir-se la boca en retòriques en defensa dels drets de les dones, van i voten a favor del burqa i del niqab, insisteixo. Vergonyós, foteu angunia i repugnància per la vostra doble, perversa i falsa moral. No espereu mai el meu vot a les urnes. I dit això, deixeu de parlar d'una punyetera vegada i per totes d'una fantasmagòrica Primavera Àrab que no ha existit mai. On és aquesta primavera..., a l'Iran o al Iemen potser?, o a l'Iraq i a Siria?.
Quanta mentida, quanta manipulació mediàtica i quanta mediocritat, quanta mediocritat politica i mediàtica..