Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/7/13

Antisionisme o antijudaïsme: la perversió semàntica dels pijoprogres

Heus ací la qüestió: antisionisme o antijudaïsme?. L'antijudaïsme està arrelat al pensament i a moltes actituds de la nostra societat. El que passa és que perversament i intencionadament el pijoprogressisme sociopolitic de casa nostra s'atreveix malèvolament en revestir-lo d'antisionisme.
Aqui es podria fer un paral.lelisme amb els musulmans i els islamistes. Són el mateix?. Sí, és i són el mateix, perquè simplement parlem de musulmans dels col.lectius que, al menys aparentment, són pacifics i en teoria no creen cap mena de conflicte ni d'enfrontament social i/o religió.
En canvi, els islamistes que generalment estan més radicalitzats són molt més propensos a generar conflictes i, fins i tot, enfrontaments violents i actes criminals (llegeixi's terrorisme islàmic).
On està el fil que fa que es pugui discernir entre l'antijudaïsme de l'antisionisme...?, i on és el fil que separa el musulmà a seques de l'islamista intolerant i del islamonazisme de merda?. La realitat és que pràcticament es confonen, i per tant els que diuen que són antisionistes però que no són antijueus, inbècils ells, ens volen enganyar amb cares d'ingenuitat i bones dossis de bonisme fals i hipòcrita.
Islamonazisme exultant pels carrers de Londres. Per què es tolera?
Tota aquesta mena de pijoprogres que desgraciadament ronden per Catalunya amb les comparses d'un grapat de patums que no s'aguanten drets, potser que alguna vegada posin en evidència (cosa que no han fet mai) el radicalisme i la intolerància de sectors islamics que pretenen conviure entre nosaltres amb clars intents d'anar imposant les seves lleis islàmiques, les quals no tenim cap mena d'obligació de tenir-les ni en compte, perquè ens són del tot alienes a la nostra cultura i als nostres costums ancestrals.
Parlar només d'antisionisme (que és la porca manera de camuflar l'autèntic antisemitisme i l'autèntic antijudaïsme) i no parlar mai del real i perillosissim islamonazisme que ronda per Europa i per casa nostra, és d'un sectarisme vergonyant, fastigós i repugnant.
Catalunya, per desgràcia, està massa infectada de pijoprogres perversament sectaris de pa sucat amb oli. Són també aquells sectaris i antisemites que s'omplen la boca criticant i condemnant la Llei del Retorn a Israel, però callen quan es tracta d'altres països, fins i tot europeus, que tenen lleis similars o gairebé idèntiques a la d'Israel. Aquestes actituds només es poden qualificar, tot sent misericordíós, de canallesques i bordes.
Addenda.- antisionisme-judeofobia.