Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/7/13

Els partits politics espanyols s'han repartit més de 13 milions d'euros

Vista general del Congreso de los Diputados espanyol
En el primer trimestre del 2013, 3en plena crisi econòmica i de miseria per a desenes de milers de families espanyoles i catalanes, els partits politics amb representació parlamentària es van repartir més de 13 milions d'euros en subvencions que va aportar el ministeri de l'Interior espanyol.
Més de 6 milions se'ls va emportar el Partido Popular tenint en compte el nombre de diputats, i la resta es va distribuir entre la resta.
És a dir, que els partits politics que han sigut fonamentalment els qui no han sigut capaços de preveure la tempesta econòmica que ens venia al damunt des de l'altra banda de  l'Atlàntic, en temps de Rodriguez Zapatero, fins avui en els temps foscos, tenebrosos i tempestuosos del Mariano Rajoy, es reparteixen alegrement milions d'euros mentre els ciutadans són fets fora de les seves cases per impagaments de les hipoteques o dels lloguers.
I aquestes families, la gran majoria, no pot pagar perquè no tenen la feina que van perdre gràcies a la pèssima gestió econòmica realitzada per Zapatero en primer lloc, i pel govern del PP de Rajoy en segon lloc.
Però a ells, als politics que sempre van farts i bo els hi falta la sucosa nòmina mensual,  no els preocupa tota aquesta problemàtica social que es viu al carrer dia rere dia.
Ells asseguts a les trones dels parlaments, sigui l'espanyol o dels territorials o autonòmics, estan massa elevats com per veure els drames que es passen a peu de carrer, o darrere de les cortines de les finestres i balcons de desenes de milers de llars d'Espanya. La morositat està perseguida sistemàticament pels governs de torn (tan hi fa que sigui de dretes o d'esquerres), però els partits, tots sense excepció, es permeten el luxe de ser morosos per sistema i per vici. De fet, si ningú els demana responsabilitats, per què s'han de preocupar en complir amb les seves obligacions com qualsevol ciutadà o quansevol llar?.
La politica espanyola en el seu conjunt, inclosos els politics dels diferents territoris i nacionalitats, és tan nefasta, sectària i perversa, que als ciutadans només ens pot quedar com a consol marginar-los quan toquin eleccions.