Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/7/13

España, un pais de xoriços que han intoxicat l'ambient de la societat

Mariano Rajoy ha demostrat a les darreres 24 hores ser un president espanyol covard, que no s'atreveix ni a respectar les regles de joc ni a les rodes de premsa. És un fracassat que ja hauria d'haver dimitit.
Potser té por de tindre de donar explicacions sobre els 8,3 milions d'euros en diner negre que havia acumulat el PP entre molts altres detalls de la corrupció destapada per l'extresorer pepero Bárcenas?.
La juguesca bruta i guarra de Mariano Rajoy de donar la paraula al periodista dòcil i domesticat de l'ABC en lloc de donar-la al periodista d'El Mundo tal i com s'havia pactat amb anterioritat, ja demostra el talante d'aquest president que, a més de covard, sembla que també és molt mediocre i a més mentider.
En una España que ja se la considera corrompuda politicament des dels mateixos mitjans de comunicació internacionals, Financial Times, només se la pot qualificar d'una España de chorizos, de tal manera que els ciutadans espanyols i catalans ens haurem d'anar adaptant a la gravissima situació reconvertint-nos en extremòfils per tal de puguer sobreviure en aquests ambients politics densament enrarits, putrefactes i perillosament tòxics que infecten l'atmosfera i el medi ambient d'arreu del territori peninsular.
Els casos Gürtel, Bárcenas, de l'albondiguilla i dels ERE d'Andalusia, els escàndols continuats d'alcaldes i de regidors d'arreu que s'han aprofitat de la seva situació privilegiada per enriquir-se, o el cas de l'aeroport de Castelló i del president de la diputació df'aquesta provincia, etc, fan que cada cop que es pensa amb tanta merda que flota imparable per arreu, facin agafar ganes de vomitar una vegada darrere una altra damunt de tota la més que mediocre classe politica que suportem.
 I ara, el Cas Palau. Segons el jutge, durant la llarga insttruccció del cas, ha quefdat probat que es va finançar il.legalment amb uns 5 MEUR en comissions procedents de l'empresa Ferrovial.
I la merda politica continua sortint de totes les clavegueres on la justicia decideix remenar per cercar aigua neta. És potser per això que els de CiU trepitgen el terreny amb tanta cautela a ran de la petició de presentar una moció de censura contra Rajoy a proposta del PSOE?.
Els de CiU ja han dit que volen mantenir les bones relacions institucionals amb el govern central del PP. No noteu que tot plegat fa força tuf?. I no notreu que fa, també, molt de tuf, que surtin veus anunciant retardar la convocatòria de la consulta sobiranista?.
Fins quan els ciutadans d'ací i d'allà haurem de suportar tanta insolència, mediocritat i covardia dels politics?.
Addenda.- El Mundo i el pendrive de Barcenas..., i les corrupteles també esquitxen a l'SGAE?. Finalment, Catalunya no està lliure de corrupció.