Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/13

La Marca España de mierda, una marca caducada i desprestigiada

La Marca España de mierda ja està servida a taula. Aquesta fracassada marca que hauria d'haver sigut de qualitat i de prestigi, des de fa molts mesos que l'han sepultat la corrupció desbocada politica; el desordre del govern del PP i amb el covard Mariano Rajoy al capdavant, que es ressisteix a anar al Congreso de los Diputados per a donar explicacions dels sobresous i de les pressumptes i cada cop més evidents corrupteles i irregularitats comptables al si del PP. Mariano Rajoy hauria de tenir ben clar que cap líder d'un pais no genera confiança quan està atrapat per la sospita..
Els papers, anotacions i documents de Luis Bárcenas que aquest ex tresorer pepero ha a portat al jutge que porta el cas són prou el.loqüents. Estan molt nerviosos els del PP. Al carrer Gènova, diuen, que ni es pot respirar per l'ambient enrarit que s'hi respira. 
Juan Carlos Gafo
Tan nerviosos estan que fins i tot el segon capitoste d'aquesta desprestigiada i pudenta Marca España, Juan Carlos Gafo, s'ha atrevit a dir publicament Catalanes de mierda. No se merecen nada.
Es veu que el Twitter dóna molt de si. Més deshonor per a la marca en qüestió. Ja va bé. Ni ells mateixos se la creuen, ni la saben promocinar, ni la saben respectar, ben al contrari. I això que és la seva marca. Tot plegat té la seva gràcia.
Si insultant al més pur estil franquista (aquesta frase era molt recurrent durant els fatídics i penosos 40 anys de la dictadura del general Franco), es pensen que els catalans ens acollonirem i ens sentirem ofesos, és que aquesta gent no coneixen els catalans. No ens insulta qui vol, com aquest tal Carlos Gafo, sino qui pot.
 I de moment, encara no hem rebut cap insult ni amenaça per part de cap organisme o govern de cap pais, només els hem rebut d'aquesta gent superba de la Castella profunda i cavernicola.
Diuen que a aqauest maleducat l'han cesat. I què, si la seva Marca España cada dia està més deteriorada, més desprestigiada i més bruta que mai. I sense cap mena de rubor ni vergonya, he de confessar que per a aquesta obsoleta Marca España jo mai bellugaré ni el dit petit d`una de les meves mans, com tampoc ho faria pel Madrid 2020. Ja s'ho faran.
La forma i manera tan grollera d'insultar als catalans, recordant-nos l'època del feixisme franquista, demostra que aquella España cavernicola i troglodita del Santiago y Cierra España encara està viva, més viva del que ens podem arribar a imaginar. En definitiva i resumint: España és una República Bananera.
Addenda.- Facebook.