Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/7/13

Mariano Rajoy compareixerà el dia 1 d'agost al Congreso de los Diputados per estalviar-se la moció de censura anunciada pel PSOE

El president espanyol, Mariano Rajoy, compareixerà el dia 1 d'agost al Congreso de los Diputados forçat per l'anunciada moció de censura promoguda pel PSOE i que comptaba amb el suport de la majoria de partits de l'oposició.
Rajoy simplement ha triat el dia, però la seva compareixença és obligadament forçada per l'oposició i pel neguit social derivat dels nombrosos esquitxos de merda que empastifen la seu del PP.
El que no està tant clar és el fet que Mariano Rajoy es sotmeti a descàrregues de profunditat que disparin, en forma de preguntes, els grups parlamentaris de l'oposició pel que fa al cas Luis Bárcenas, als 200.000 euros de Toledo de la Cospedal, als sobresous, a la caixa B, etc. Tot això està per veure fins a quin punt Rajoy acceptarà la gran quantitat de projectils teledirigits que es dirigiran directament a ell.
Ara, els del PP, ens voldran fer combregar amb la roda de molí, en el sentit que Rajoy compareix per pròpia voluntat. Fals, vergonyosament fals, perquè Rajoy no vol carregar a les seves espatlles amb l'anunciada moció de censura fins al final de la legislatura, això si és que aquest govern de la dreta pura i dura pot exhaurir-la. Mariano Rajoy és el president d'un govern espanyol sorgit de les urnes post dictadura franquista, que ha basat les seves politiques en la mentida.
Toni Cantó (UPyD)
 El seu programa electoral del 2011 molt aviat es va convertir en paper de water, perquè les seves politiques socials, econòmiques, culturals, etc, han sigut durant l'any i mig de legislatura pepera totalment contràries a les ennumerades al progarama electoral que els va portar a la Moncloa.
L'escàndol dels casos Gürtel-Bárcenas fa tanta ferum de podrit i de corrupció, que ja veurem en què acaba tot plegat. I per cert. Les vergonyants entrades a Twitter de Toni Cantó, UPyD, com la d'avui que se'n fot de la dicció de Mariano Rajoy, diuen més del mateix Cantó que del Rajoy.
Que un diputat que cobra del diner públic tingui de cridar l'atenció repetides vegades amb sortides de to pel Twitter, perquè si no ningú se'n recordaria d'ell, potser podria ser motiu per a que el Toni Cantó se'n vagi cap a casa seva a fer el pallasso, i decideixi o ell o el seu partit per ell, que abandoni la politica que globalment ja està prou degradada, com per a que aquest seudopolitic teatrero de barri ajudi a degradar-la encara més.
Intentant ridiculitzar a Mariao Rajoy per la seva dicció, Toni Cantó s'ha ridiculitzat ell mateix, tot demostrant la seva baixissima qualitat humana i la seva incapacitat politica.
 Addenda.- Change.org.