Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/8/13

El Partido Popular és una màscara grotesca de l'Alianza Popular

Eduardo Zaplana, ex ministre d'Aznar, amb un grup de joves feixistes
Tots podem recordar, la història no menteix, que l'Alianza Popular de l'ex ministre franquista Manuel Fraga va ser el partit que es va crear per a aglutinar a tots els nostàlgics de la dictadura de Franco.
Es tractava d'evitar que els franquistes perdessin posicions en la nova etapa de transició politica que es va encetar desprès de la mort del dictador.
Va morir el dictador, però no el franquisme que a hores d'ara, a plè segle XXI continua ben vigent i viu pel que ens demostren els del Partido Popular i sus jabatos.
Si no que els hi preguntin als fiscals progressistes que ja pensen en denunciar les actituds i comportaments netament feixistes de membres del PP i de les seves Nuevas Generaciones.
És escandalós que alguns d'aquests peperos que s'han fotografiat i exposat per Internet amb banderes amb el pollastre de plomes negres i amb signes feixistes i racistes ostentin càrrecs públics, fet que també denuncien els fiscals progressistes. Es veu que per a aquesta gent tot s'hi val.
Llanos de Luna lliurant un diploma a representants de la Divisón Azul
Des de la calle es mia de Manuel Fraga fins avui ha plogut força, però pel que sembla els clars i nítids tics franquistes i feixistes desgraciadament encara reviuen i viuen en la consciència (no en el subconscient) de la gent del PP. A España, està clar, el franquisme no ha mort.
I si a tots aquests vergonyosos despropòsits nostàlgics del franquisme, hi afegim que fa cosa de tres mesos la delegada del gobern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, va presidir un acte d'homenatge a la División Azul, organització franquista que va lluitar al costat del criminal Hitler i que, tot i així, ve rebre de mans de la delegada un diploma, queda tot molt més clar i explicat..
Els tics neofeixistes o neofranquistes, és igual, cada cop es van fent perillosament més patents i "normals" al si de la nostra societat.
Quan a Alemanya i al conjunt de la UE està totalment prohibit quslsevol exaltació del nazisme o feixisme i està penat, aqui, la Marca España, pel que sembla, també inclou impunement exaltacions del més pur feixisme i no passa res.
Addenda.- La foto del Zaplana correspon a l'any 2007. No fa tants anys.