Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/8/13

La Comissió Europea i els del FMI és que s'han tornat idiotes de cop?

Christine Lagarde li sobra supèrbia i prepotència i li manca una bona mesura de modèstia i de prudència. I el xulesc Olli Rehn de la Comissió Europea s'hauria de mossegar la llengua i quedar-se mut fins les properes eleccions europees. Aquest comissari d'assumptes econòmics i monetaris de la UE, es deu haver quedat molt descansat desprès de descarregar la seva pasterada.
Quan ha quedat més que demostrat que retallant els sous i aplicant mesures bèsties d'austeritat no fan altra cosa que agreujar la situació econòmica i obliga a reduir la despesa de les families i per tant el consum intern, ens venen els inútils del FMI i de la Comissió Europea demanant reduir les nòmines dels treballadors espanyols en un 10%.
Que retallin, que retallin nòmines els del qüestionat govern del Rajoy, i veurem com les vendes baixaran encara més, i el consum caurà en picat.
Sense un minim poder adquisitu no hi ha cap familia ni cap persona individualment que pugui mantenir el seu poder adquisitiu que pugui tenir actualment. Tot anirà a pitjor.
De moment, sindicats i la mateixa CEOE ja han alçat les seves veus demanant que de cap manera es retallin més les nòmines dels qui encara tenen la sort de treballar.
Com es poden fer aquestes propostes quan la vida s'encareix?. Un exemple clar és la pujada de més d'un 3% la factura elèctrica de les llars a partir d'aquest mes d'agost. Menys poder adquisitu familiar.
Realment els politics de la Unió Europea i el concret de la Comissió pensen?, tenen realment capacitat de raciocini i perspectiva de la realitat, crua realitat en la que vivim la majoria de families espanyoles i catalanes?. I en mig de tots aquests vergonyosos despropòsits, a Catalunya ja veurem ben aviat per on faran anar les tisores el president Artur Mas i el conseller Colell per a retallar més de 2.000 milions d'euros.
Tornaran a retallar, encara més, les nòmines i eliminaran totes les pagfues extres dels treballadors públics?. Seran capaços els politics catalans i espanyols de retallar-se els seus més que substaciosos sous, per exemple, en un 25%, o tot rebotarà com sempre contra el poble?.
I desprès ens vindran a demanar el vot aquesta recua de poques vergonyes que diuen que ens governen des d'aqui i des d'allà.
No tenen vergonya.