Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/8/13

La premsa espanyola carronyera i patètica que perd el cul pel Rajoy

El patètic periodisme espanyol ha donat un cop més mostres del més pur estil carronyero que predomina en els àmbits periodístics d'aquest patètic i esperpèntic país.
Tots perdent el cul i la baba darrere del Mariano Rajoy, total per a que el fotografiessin donant un passeig per la seva Galicia natal acompanyat per les comparses de sempre.
I vergonyós i insultant fou que els periodistes no van poder preguntar res i, a més, es van tenir de passejar darrere de la gent del PP gallec i de Rajoy a dos minuts de distància, i els fotògrafs eren controlats i vigilats pels serveis de seguretat dels peperos. D0'escàndol.
I els periodistes aguantant l'espelma de tants despropòsits que només es poden qualificar de denigrants per als professionals de la informació que no van ser capaços, que se sàpiga, de plantar al Rajoy i a la seva comparsa i serveis de seguretat i fotre el camp ràpidament.  Però sembla que els periodistes de torn van aguantar tanta insolència i prepotència d'un president de govern desprestigiat dintre i fora del país, que a més representa a un partit brut de merda corrupta pels quatre costats.
No és aixi precisament com es dignifica una professió tant digna i noble com és la del periodisme, ben al contrari. La covardia dels periodistes al no plantar a Rajoy, va tirar per terra aquella dignitat que hauria de ser pròpia de qualsevol periodista que s'estimi a si mateix i a la professió.
No es compren al diari El Pais que és qui fa la denuncia del comportament de Mariano Rajoy i del PP de Galicia amb la premsa, afirmant que només els van cridar per a la fotografia, i aquest diari madrileny publica la foto del ramat politic pepero. No és comprensible tanta contradicció.
Addenda.- El feixisme a les arrels del PP valencià.