Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/8/13

L'Islamisme bàrbar i sectari de Mursi s'ha desfermat a Egipte

El sectarisme bàrbar i radical de l'islamisme que representava Mohamed Mursi, el líder politic dels Germans Musulmans, s'ha desfermat ja fa dies de la mà dels seus seguidors. 
Els incendis i destrucció provocats intencionadament contra esglésies i monestirs coptes o d'instalacions i edificis oficials del govern d'Egipte, no són precisament unes credencials que afavoreixin ni ajudin al reconeixement d'aquesta gent sectària i brutalment radicalitzada que no respecten res ni a ningú.
L'ex president egipici, sorgit de les files de la radicalitat dels Germans Musulmans ho va fer tant malament en tots els àmbits (social, econòmic, politic i d'escas respecte a les llibertats i laicitat del pais) que va ser, precisament les seves politiques, el detonant determinant de la intervenció de l'exèrcit per acabar amb aquelles inercies ultraconservadores islàmiques que eren rebutjades per una gran part de la societat egipicia.
Els Germans Musulmans quan van assolir el govern d'Egipte fa cosa de poc més d'un any van començar a prendre un seguit de mesures constitucionals que limitaven les llibertats dels egipicis i anaven aplicant gradualment però sense aturador les mesures d'islamització del país. No van ser sincers abans ni durant la campanya electoral en aquests aspectes. Fins i tot van plantar cara al poder judicial originant forts enfrontaments entre el govern islàmic de Mursi i els jutges i magistrats.
Per què, si no, desenes de milers degipcis que en el seu moment van votar a Mursi, ara reneguen del líder islamista dels Germans Musulmans?.
No deixa de ser significatiu que l'únic pais musulmà que obertament s'ha posat al costat de Mursi i dels Germans Musulmans egipicis ha sigut el turc Erdogan, que també està islamitzant Turquia un pais laic que havia separat afortunadament i des de fa decades el poder politic i la religió. De fet, el govern interí egipci està estudiant la possibilitat d'il.legalitzar la secta radical dels Germans Musulmans. L'ex president del pais, Hosni Mubarak, ja els havia il.legalitzat fa anys.
Tot plegat ens demostra que la tan manipulada i falsa Primavera Àrab era i és una autèntica i patètica entel.lèquia.
Addenda.- L'odiós i repugnant islam sectari dels Germans Musulmans.