Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/8/13

Mariano Rajoy se'n fot de la moció de censura anunciada pel PSOE

Des de l'afirmació del diputat comunista Joan Coscubiela, acusant al president espanyol, Mariano Rajoy, de corrupte, passant per les amenaces del PSOE de presentar una moció de censura i de l'advertència de Mariano Rajoy insinuant clarament que ni es presentaria al Congreso de los Diputados per debatre la pretesa moció, i tornant a passar per la sessió parlamentària que s'ha fet avui a les dependències de l'inútil i obsolet Senado Español, que és un autèntic cementiri d'elefants politics mediocres i caducats, tot plegat no ha servit per a res més que no fos per veure una agobiant i patètica sessió de titelles.
La mediocre i desprestigiada MARCA ESPAÑA
Avui sí que el conjunt de la politica espanyola en tots els seus matisos, ha posat en clara evidència que no és que hi hagin politics i partits podrits i corromputs, és que és el mateix sistema el que està podrit, i fot massa mala olor a corrupte. 
Avui, en seu parlamentària espanyola, ha quedat ben clara quina és la Marca España. La mediocritat dels serveis que s'ofereixen als ciutadans, les retallades a tort i a dret en ensenyament, universitats, en investigació, en cultura, en sanitat, etc, i la perfecta i mai vista mediocritat i incapacitat dels politics d'aquest pais globalment. El que avui s'ha vist a la seu del Senado Español era de preveure. El guió ja estaba redactat i cantat. Rajoy sortint per la tangent sempre que ha pogut, i la veritat és que ha sigut quasi bé durant totes les seves intervencions, i el Rubalcaba fent el paperot de cap d'una oposició que no té res de nou per oferir ni al seu electorat que està més desencantat i desorientat que una sardina passejant-se per l'estany de Sant Maurici.
Rubalcaba ha fet un ridicul terrible. Fa uns quants dies va anunciar que presentaria una moció de censura; no la presenta esperant que Rajoy comparegui, i ho fa el dia que a ell li dóna la gana, explica el que vol i com vol i se'n va cap al carrer Gènova o a la Moncloa tan pinxo. I aqui pau i allà glòria deuria pensar tot sortint del Senado.
I clar, Rubalcaba torna a insistir en una pretesa moció de censura que, de presentar-la en un futur proper, només serviria per a que els socialistes acabessin de fer encara més el ridicul.
Total, que un cop acabada la sessió de titelles, tots han marxat de vacances perquè ses senyories estan molt cansades de treballar tant durant tot l'any.
En definitiva, si Mariano Rajoy i el seu govern de dretes porta més d'un any i mig mentint sistemàticament a tots els ciutadans, a algú encara li poden quedar ganes de creure's a un mentider compulsiu?.
Addenda.- El 72% d'espanyols no es va creure a Mariano Rajoy.