Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/11/13

El Congreso de los Diputados español i la fastigosa escòria politica

Vergonyós, esperpèntic i un clar i net insult a la inteligència humana. Ni Catalunya ni España es mereixen tenir un miserable ramat de diputats tan mediocres i irresponsables com els que desgraciadament tenim i, al damunt, encara els hi tenim de pagar les nòmines entre tots els ciutadans pringats. Estampida general al Congreso de los Diputados sense donar ni temps a conèixer el resultat de la votació que van efectuar ahir a la tarda aquests diputats insolents i poquesvergonyes de merda. 
Sento autèntica vergonya d'estar sotmès a les decisions d'aquest grapat d'homes i de dones politicament inútils i mediocres que es van comportar tan miserablement i amb tan poc respecte envers els ciutadans que els van votar en el seu dia. Sortosament jo no en vaig votar cap dels diputats que actualment ni en l'anterior legislatura van ocupar els escons del Congreso de los Diputados
Per sort per a mi, a les dues darreres convocatòries electorals generals i a les dues darreres convocatòries de les europees no vaig anar a votar, tip i fart de tanta mentida, de tanta manipulació i de tanta perversió politica que ens envolta i ens emmerda tant a España com a la Unió Europea, una Unió Europea que, per cert, no serveix per una puta merda als ciutadans d'aquest decadent i podrit vell continent..
Vergonyós, torno a dir, va ser l'esperpèntic i escabrós espectacle que ens van oferir los diputados españoles, una fila d'insolents que no es mereixen que ningú els torni a votar.
Addenda.- El circ del Congreso de los Diputados.