Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/12/13

L'Islam dèspota, orgullós i intolerant, es mereix la tolerància zero

Que l'islam és una religió dèspota per si mateixa és sobradament demostrat. Només cal llegir-se detingudament el seu llibre religiós que ells en diuen alcorà. Que l'islam és una religió prepotent i que es creu en suremacia pel damunt de qualsevol altre religió, també és prou sapigut. 
En terra de moros, o ets musulmà o et converteixes ipso facto en un dhimi, o ciutadà de tercera classe sense gairebé cap dret.
I que l'islam és una religió que en plè segle XXI es dedica a matar cristians, quan poden, allà on els troben, també és prou conegut. Fins i tot a Betlem, ocupada pels anomenats palestins, també persegueixen i fan impossible tant com poden la vida als cristians d'aquella terra. De moment, sembla, que encara no es dediquen a assassinar-los com fan, per exemple, a Malaïssia, al Paquistà, a Nigeria o a Indonesia i a tants altres països on els musulmans es volen imposar utilitzant el terror i el crim.
Potser un dia com avui, dia de Nadal per al món occidental que és majoritàriament cristià i que no té res en comú amb l'islam, és convenient recordar, i alhora denunciar, la impunitat en que actuen els musulmans més o menys radicalitzats arreu del món contra tot el que fa olor i sabor a cristianisme i, també, a judaïsme.
Algú encara es creu allò de la multiculturalitat?
No hem de callar davant de tanta immisericòrdia i de tanta intolerància criminal musulmana, perquè o ens defensem obertament i sense vergonyes ni rubors, o aquesta gentusa més aviat que tard ens aplastaran i ens subjugaran tant bon punt els sigui possible fer-ho.
L'islam esclavitza i nega qualsevol dret individual de les persones. L'islam és el prototip del despòtic totalitarisme feixista.
El passat dia 15 d'aquest mes de desembre, a La Vanguardia, es feien ressó de la presència d'islamistes radicals o iyadistes a casa nostra. La noticia desgraciadament no és nova. Fa uns anys que ja es van detectar cel.lules dorments de potencials criminals islamistes que es mouen entre nosaltres.
Aquesta genteta van per la vida omplint-se la boca parlant de tolerància i del pacifisme de l'islam, quan no és veritat i ni els fets ni les seves accions ens asseveren que sigui cert el que prediquen. La diversitat cultural, tard o d'hora, ens abocarà a la destrucció de la nostra milenària cultura occidental, de les nostres tradicions culturals, socials, religioses i les nostres relacions humanes. El fet que els centenars de milers de musulmans, que es diuen moderats i que viuen a Europa, a la UE en concret, no surtin al carrer per denunciar sense embuts ni reserves la intolerància dels seus correligionaris violents i sanguinaris que assassinen a tort i a dret, fa que cap de tots ells es mereixin la meva confiança perquè qui calla atorga.
Addenda.- Fins i tot el govern de Jordània ha barrat el pas als terroristes de Hamàs que controlen la franja de Gaza.