Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/12/13

El Reino de España, el país on s'ha disparat més la corrupció política

Les carreteres espanyoles rellisquen a causa de la merda política
L'Ong alemanya Transparència Internacional no ens ha descobert res que ja no sapiguem abastament tants els catalans com els espanyols pel que fa a l'increment escandalós de la corrupció a España, especialment en els àmbits politics i que, fins i tot, també ha arribat a esquitxar a la mateixa casa reial dels Borbons.
Són tants el casos de corrupció, tràfic d'influències, prevaricació i demés històries escandaloses que s'estan investigant per diferents jutjats d'arreu del país i per l'Audiència Nacional o pel Tribunal Suprem, que la tenebrosa secta politica espanyola ha quedat tocada de mort al meu entendre.
No és casualitat,doncs, que España s'hagi guanyat a pols el mèrit de ser el país que desperta més percepció de corrupció arreu del món per darrere de la Siria alauita del clan Assad, intims amics de la feixista república islàmica iraniana i dels terroristes i criminals islàmics de Hezbolà.
Ara, avui mateix, la premsa ha destapat que vora dos mil documents dels ordinadors de la UGT d'Andalusia, -quina casualitat- han desaparegut, just quean s'estan investigant judicialment tot un reguitzell de greus irregularitats financeres pewr desviament de diners corresponents a subvencions públiques.
Aquesta història de la desaparició d'arxius informàtics de la UGT-A em recorda el que va passar fa pocs mesos, a l'estiu passat, amb l'ordinador de Barcenas, l'ex tresorer del Partido Popular. També van apareixer els discs durs totalment esborrats i manipulats. En cap dels dos casos es pot parlar de casualitat. Es tracta d'una descarada ocultació d'informació per a obstaculitzar les tasques d'investigació judicials, i això és molt greu venint de qui ve.
La politica i els politics d'aquesta podrida Pell de Toro fa fàstic i repugnància.
Addenda.- Enllaç a La corrupció política a España..