Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/12/13

La Generalitat de Catalunya atempta contra els interessos de Tarragona

Que Barcelona i la Generalitat de Catalunya mai han tingut cap mena d'interès per a donar suport al progrés de la ciutat de Tarragona en concret i a les comarques tarragonines en general és inqüestionable. La Generalitat de Catalunya sempre que ha pogut ha posat pals a les rodes per a que qualsevol projecte que beneficiés Tarragona fracasés o no afavorís als tarragonins com es mereixen. Ara un altre cop posen problemes en el projecte del tercer fil, Alta Velocitat, en el tram que afecta a Tarragona-l'Arboç.
Vista parcial de l'estació de Renfe a Tarragona
La qüestió és, des de Barcelona i des de la fatifica plaça Sant Jaume, fotre un cop més Tarragona i els tarragonins tan com els sigui possible des de les instàncies de poder, instàncies de poder que sempre han estat en mans de barcelonins dominats per un clarissim i rabiós centralisme de l'oligarquia de Barcelona, que és totalment comparable amb el centralisme de Madrid. 
Els de la Generalitat, als tarragonins, ens foteu fàstic i angúnia, i potser per evitar aquest altre problema que ens voleu crear amb l'Alta Velocitat, ens veurem obligats a dirigire-nos directament al govern espanyol i al ministeri de Fomento per a que aturin aquesta indigna proposta de la Generalitat de variar l'ubicació de la interconexió prevista a l'Arboç per a ubicar-la a Subirats al nord de Vilafranca per allunyar-lo més de Tarragona, del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. La insolència barcelonina no té limits.
A aquesta gent que ens governa des del fatidic i sectari centralisme barceloní, el que els hi hauriem de fer és menystenir-la quan sigui l'hora de les eleccions o quan ens convoquin per a qualsevol consulta o plebiscit. No es mereixen cap mena de respecte ni d'atenció, tenint en compte que ells tampoc ens han respectat ni ens respecten com a ciutadans.
Caldrà veure que pensen fer els alcaldes de Tarragona, de Reus, d'Altafulla, de Torredembarra, de Vilaseca, de Salou, de Tortosa, etc, aixó com les institucions provincials, com la Diputació, o la mateixa URV, i els estaments comercials, econòmics i industrials del Camp de Tarragona d'avant d'aquest nou insult i manca de respecte del govern de la Generalitat de Catalunya.