Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/12/13

Les activistes de Femen algun dia denunciaran la religió islàmica?

El col.lectiu Femen que darrerament s'atreveixen a vulnerar impunement i impúdicament les creences religioses d'amples capes de la societat occidental, s'atreviran a denunciar amb la mateixa contundència i energia el totalitarisme i integrisme religiós i cultural de l'islam?. 
Foto: La Vanguardia
 Aquestes dones que tan valentes són entrant mig nuetes i provocatives a esglésies i catedrals cristianes durant els actes litúrgics que segueixen amb fervor molts conciutadans seus, també seran tan valentes i decidides entrant un divendres a qualsevol mesquita o oratori musulmà i denunciar aquesta religió que nega sistemàticament el dret de la llibertat personal de qualsevol musulmà especialment de les dones?. 
O és que, en el fons, aquestes dones de valentes no en tenen res, i tan sols s'atreveixen a actuar wen els àmbits de cultura judeocristiana perquè saben que aqui, a Europa i a Occident en general, les llibertats individuals i col.lectives són respectades en gran mesura, cosa que no passa en cap pais sotmès a la religió i a la cultura musulmana?.
Aquestes dones sembla que ignoren amb molta mala intenció i, alhora, covardia, que les dones musulmanes ni se sap el que serien capaces de donar per poder viure i respirar en una societat igualitària i de respecte en la defensa dels drets de les dones com és el cas dels països occidentals.
Com és, doncs, que encara no han denunciat amb tanta o més contundència a la jerarquia islàmica de l'Iran, de l'Aràbia Saudita, de Qatar, de Bahrein, de Libia, de Nigèria, de Somàlia, etc, i de tants altres països islàmics on s'assasinen cristians pel simple fet de ser-ho, i es neguen els drets més elementals a les dones en nom de la seva religió?. També seran valentes per denunciar als regims islàmics del Paquistà o de l'Afganistà països on s'assassinen les nenes pel sol fet d'anar a l'escola?.
No convencen, no em convencen en absolut, aquesta mena de col.lectius que per essència són sel.lectius i sectàris com les Femen, entre molts altres grups i col.lectius que malauradament sovint s'amaguen sota el paraigües d'una Ong, però que d'Ong no en tenen res, i estan marcats per un sectarisme descarat. Si aquedsta gent alguna dia governessin, el totalitarisme sectari estaria servit.
Violentant els drets dels altres, com fan aquestes dones de Femen entrant a esglésies, ja queden del tot desqualificades, i les seves denuncies esdevenen paper mullat.
Accions com la que denuncio en aquest post, només poden ser acceptades pels imbècils de torn i gràcies a la incultura del populatxo que sempre està àvid d'imbecilitats miserables.