Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/12/13

Tarragona 2017 i la vergonyosa esquizofrènia del digital Directe.cat

Sí, cal invertir 50 MEUR a Tarragona-2017 i més si en fossin necessàris senyors del digital Directe.cat. Està clar que sí; està clar que Tarragona es mereix aquesta inversió de la mateixa manera que se la va merèixer Barcelona amb els JJOO del 1992, per exemple. Quina diferència hi ha senyors sectaris del digital Directe.cat?.
Com és que no heu dit res quan es projectaven els JJOO d'Hivern que el centralisme aberrant barceloní ja havia batejat com els jocs de Barcelona-Pirineus, i que de ben segur que haguessin costat molt més que els 50 MEUR que es preveuen per als Jocs de Tarragona 2017?.
Les medalles que els catalans van guanyar als JJOO de Barcelona o les que haguessin guanyat als jocs centralistes Barcelona-Pirineus, en cas de fer-se, no se les hagués emportat igualment Espanya?. De què aneu els d'aquest digital?.
A què ve, doncs, tanta alarma pels 50 MEUR previstos per als XVIII Jocs del Mediterrani que es faran a Tarragona l'any 2017?. Per què aquesta històrica i visceral antipatia de Barcelona contra tot el que fa referència a Tarragona, contra tot el que pot representar un benefici per a la nostra ciutat?.
Dit això, voldria afegir que precisament aquest digital pateix d'una esquizofrènia i paranoia digne de ser diagnosticada per un bon equip de metges especialitzats en aquestes malalties que es poden convertir en cròniques. I és que el digital Directe.cat que abans tenia enllaçat al meu bloc, ja fa moltes setmanes que l'he eliminat, i la raó és més que senzilla.
Vista parcial de Tarragona des del campanar de la Catedral Basílica
Els redactors o responsables d'aquest digital pateixen d'una obsesió paranòica, valgui la reincidència, pel que fa a la sobirania i l,a independència hipotètica de Catalunya.
Per a aquesta gent sembla que al marge d'aquesta temàtica repetitiva fins a l'atipament, ni a Catalunya, ni a Espanya ni al món no  hi passa mai res.
Aquesta gent hauria de saber, a aquestes alçades, que una gran part de la societat catalana està farta i tipa de tanta picabaralla entre politics i partits politics respecte a la sobirania de Catalunya.
No és prou patètic i vergonyós veure com per a determinar el contingut d'una simple pregunta, ni en això els politics no són capaços de posar-se d'acord?. Francament, n'hi ha com per a tirar la tovallola, en aquest cas sí, com a mostra de repulsió envers una classe politica que ni els catalans en el seu conjunt, ni Catalunya com a país es mereixen.
Senyors del Directe.cat, no sigueu tan explicits demostrant la vostra animadversió envers Tarragona, tot i que us agraïm la vostra sinceritat. De fet, els barcelonins, als tarragonins, no ens descobriu res de nou sobre la vostra descarada animadversió contra Tarragona. De fet, el despòtic centralisme de Barcelona respecte a Catalunya, és tant o més nefast que el centralisme de Madrid. Per cert, Joan Marsé des de Barcelona afirma que no se'n fia ni de CiU ni d'ERC.
Addenda.- Complexe esportiu Tarragona-2017. També s'està preparant la Marato Costa Daurada Tarragona2017.