Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/1/14

Ariel Sharon, in memoriam. Israel necesitarà aviat un altre Ariel Sharon

Ariel Sharon, in memoriam
In memoriam i un reconeixement sentit i agraït envers l'ex primer ministre israelià, Ariel Sharon, que als 85 anys d'edat ha deixat aquest món tan contradictori i capgirat.
Ariel Sharon, el lleó d'Israel, va plantar cara sense embuts ni cap mena de manies als terroristes islàmics anomenats palestins que no paraben de cometre actes criminals contra els territoris sobirans d'Israel.
Artifex de la muralla protectora i de seguretat que separa L'Estat d'Israel dels territoris que ocupen els àrabs, i general de l'exèrcit israelià per allà els començaments dels any 80 del segle passat que va tornar a plantar cara i aplastar als terroristes islàmics del sud del Liban. Ariel Sharon va tenir grans responsabilitats militars durant la Guerra dels Sis Dies de l'any 1967 i a la Guerra del Yom Kippur l'any 1973. Els èxits aplastants d'aquelles victòries militars que, cal dir-ho, va compartir amb el reconegut i recordat general Moshe Dayan, van ser l'admiració del món. 
 Un petit pais com Israel va aplastar consecutivament els exèrcits d'Egipte, de Jordània, de Siria i de l'Iraq i es va plantar, l'any 1973, desprès de 20 dies de guerra, a la riba dreta del canal de Suez, un cop ja havia ocupat tota la peninsula del Sinaí. 
L'ex primer ministre i ex general d'Israel passarà a la història, sense cap mena de dubte, com un jueu que va estimar i defensar la terra d'Israel fins a les darreres conseqüències, i aquest fet, per si mateix, es mereix tot el reconeixement i admiració envers l'home honest que s'amagava darrere els uniformes militars i de les formalitats del càrrec i de les responsabilitats de primer ministre d'Israel.
Ariel Sharon, per cert, estaba en el seu dret de trepitjar la falsa esplanada de la mesquita. I dic falsa perquè el que sempre ha sigut la gran terrasa del Temple de Salomó, mai ha tingut una mesquita. L'anomenada Cúpula de la Roca mai ha sigut una mesquita, mai, ni avui ho és.
Ariel Sharon mai va ser un criminal. Ariel Sharon va ser, això sí, un temible defensor de la seva terra, la del poble d'Israel que ja fa més de 3.500 anys que ja trepitjava aquestes terres. No cal ni dir que Israel necessita que el més aviat possible sorgeixi un altre Ariel Sharon, entre moltes altres raons, per a preservar la unificació de la ciutat de Jesrusalem, la capital indivisible i inqüestionable de l'Estat d'Israel.