Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/1/14

El PSC, de ser el timbaler del PSOE, ha passat a ser el palanganero

Si la direcció del que encara queda en peu del PSC-PSOE tingués un minim de sentit del ridicul, no hauria organitzat l'espectacle d'escola de pàrvuls més pròpia de l'epoca franquista més gloriosa, desplaçant als tres parlamentaris del seu grup a l'últim a fila de l'hemicicle del Parlament de Catalunya. Castigats per revoltosos a la classe.
Això del federalisme no s'ho creuen ni ells
Baja, el que passa és que amb aquest numeret de mestre d'escola frustrat, el Pere Navarro i els gossets faldillers que no l'abandonen en cap moment, no han fet res més que engreixar les files de catalans que ja han abandonat i seguirant abandonant les possibilitats de decidir-se a votar a aquesta gent en properes convocatòries electorals. 
I parodiant la frase que l'Antonio Balmon va dir fa uns dies referint-se als d'ICV que "són els timbalers de CiU i d'ERC", jo, sense cap mena de manies li diria al tal Antonio Balmon, si el tingués al davant meu, que els del PSC residual no són altra cosa que els palanganeros del PSOE des de ja fa uns quants anys. El que passa és que ara ja s'ha fet tant escandalosament evident, que fins i tot fan riure.
A les eleccions europees del proper mes de maig, els socialistes catalans rebran una clatellada que ni els pitjors pronòstics podrien arribar a superar. I amb la clatellada que rebran a Catalunya, el PSOE veurà considerablement reduïda la seva presència a Europa. El socialisme a Catalunya, a partir de la legislatura de Pasqual Maragall, no ha fet altra cosa que anar baixant punts de forma galopant i imparablement. Ara, pràcticament ja tocarà fons.  
Ni en els temps del Montilla, que ja és dir, el PSC havia arribat tan baix com ho està fent darrerament. Sembla que tota la direcció al complet del PSC hagi xafat merda, i no sap com treure-la del seu damunt. El socialisme català va sentenciar la seva devallada quan va signar el pacte amb el PSOE que el va fer presoner del que des de fa 30 anys s'està decidint des de Ferraz. Els de Nicaragua ja no compten per a res, i a Catalunya menys encara.
Tant dificil és que el PSC torni a ser un partit plenament autònom i sobirà, i que pugui parlar de tu a tu i amb total llibertat amb els del PSOE?. Els del PSC no s'adonen que al marge de la qüestió sobiranista, els catalans s'han allunyat fa temps del partit pels peatges constants que el PSOE els hi cobra?.
Els resultats històrics electorals del PSC-PSOE parlen per si sols